Secretul tenului lui Meghan Markle şi Kate Middleton. Se găseşte peste tot

1 84553 original jpg jpeg

Uleiul esenţial de măceşe este bogat în acizi graşi ca omega-3, omega-6, omega9, dar şi în vitamina C, E, A, vitamine din complexul B şi minerale esenţiale pentru sănătatea pielii. De aceea, acesta se găseşte în rutina de frumuseţe a lui Kate Middleton, dar şi a ducesei de Sussex, Meghan Markle. 

Secretul celor două ducese pentru un ten radiant constă în uleiul esenţial de măceşe. Acesta se absoarbe rapid în piele şi poate fi folosit pe post de bază de machiaj ori înainte de aplicarea unei loţiuni cu factor de protecţie. 

“Cel mai important lucru este să vă asiguraţi că uleiul de măceşe pe care îl utilizaţi a fost obţinut prin metode de presare la rece, deoarece căldura ridicată poate degrada unele dintre ingredientele cheie, active”, spune dr. Geddes-Bruce.

image

Zece beneficii ale uleiului de măceşe

Estompează ridurile - uleiul esenţial de măceşe stimulează producerea de colagen şi elastină, întinerindu-ţi tenul. 

Atenuează cicatricile - întrucât îmbunătăţeşte elasticitatea pielii şi ajută la regenerarea acesteia, acest ulei ajută şi la atenuarea cicatricilor.  

Estompează vergeturile - uleiul esenţial din sâmburi de măceşe este renumit şi pentru estomparea vergeturilor apărute în urma sarcinii ori a unei schimbări bruşte a greutăţii. 

Tratează eczemele - bogat în antioxidanţi şi vitamina C, uleiul acesta ajută la tratarea eczemelor şi a erupţiilor apărute pe piele. 

Hidratează în profunzime - spre deosebire de alte uleiuri care rămân la suprafaţa pielii după aplicare, uleiul esenţial de măceşe esre absorbit rapid în piele, putând fi folosit cu succes pe post de bază de machiaj ori înainte de aplicarea unei loţiuni cu factor de protecţie.  

Vindecă tăieturile - vitamina A şi acizii graşi din acest ulei eseenţial ajută la cicatrizarea şi vindecarea rapidă a tăieturilor apărute la nivelul pielii.   

Înmoaie călcâiele crăpate - frigul, pantofii cu toc şi orele în şir petrecute stând în picioare ţi-au distrus călcâiele care sunt acum deshidratate şi crăpate? Aplică seara, înainte de culcare, ulei esenţial de măceşe din abundenţă pe călcâie, apoi încalţă-te cu o pereche de şosete din bumbac. În doar câteva zile vei observa diferenţa.

Tratează acneea - în cazul în care coşurile îţi dau bătăi de cap, acizii graşi şi antioxidanţii din uleiul de măceşe ajută şi la tratarea acneei.  

Hidratează podoaba capilară - folosit pe post de balsam de păr fără clătire, acest ulei hidratează intens firul de păr şi redă strălucirea părului degradat. 

Tratează scalpul uscat - fie că îţi decolorezi părul, fie că, pur şi simplu, ai părul foarte uscat, uleiul esenţial din sâmbure de măceşe remediază această problemă. Pune câteva picături în şamponul pe care îl foloseşti şi scalpul tău nu va mai avea probleme. 

Sursă: cheatsheet.com, feminis.roRecente

vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg