Meghan Markle primeşte lecţii de şofat de la logodnic

14 martie 2018   Viață de vedetă

Meghan Markle primeşte lecţii de şofat chiar de la logodnicul Harry. Viitoarea soţie a Prinţului Harry trebuie să înveţe să conducă cu volanul pe partea dreaptă, asta după ce, mulţi ani a condus maşini cu volanul pe partea stângă. Când utilul este îmbinat cu plăcutul totul devine mai uşor, astfel că Prinţul Harry o ajută foarte mult în acest demers.

Meghan trebuie să înveţe să conducă în stilul britanicilor, iar asta este destul de greu pentru un om care a condus ani buni o maşină cu volan pe stânga. Cu ajutorul lui Harry, dar şi a persoanelor care se ocupă de ea, Meghan va reuşi să conducă un vehicul cu volane pe dreaptă şi cu o cutie de viteze manuală, asta după ce a condus mult timp un autoturism automat în Canada.

Meghan Marke a renunţat la actorie şi s-a mutat în Marea Britanie după ce a început relaţia cu Prinţul Harry, care este al 5-lea în linie la tronul Britanic. Prinţul Harry şi Markle s-au întâlnit la o întâlnire oarbă pe care a stabilit-o un prieten comun, iar presa a început să raporteze relaţia în octombrie 2016.Rachel Meghan Markle este o actriţă şi umanitaristă americană, care urmează sa devină membră a familiei regale britanice ca urmare a căsătoriei cu prinţul Harry în mai 2018.

Mai multe