Mirela Vaida a spus totul despre relaţia pe care o are cu soacra sa: "Mă disperă. Să vedem care din noi cedează prima"

12 noiembrie 2019   Viață de vedetă

Mirela Vaida este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare tv din România, iar pe lângă o carieră uimitoare în televiziune, vedeta are o mulţime de alte activităţi. Timpul şi-l împarte între platoul de televiziune, teatru, scenă şi familie, căci pe lânga emisiunea pe care o moderează, Mirela Vaida este şi actriţă la Teatrul de Comedie, cântă cu trupa sa la evenimente şi este şi mamă a trei copii.

După ce a venit pe lume cel de-al treilea copil, Mirela Vaida s-a văzut nevoită să ceară ajutor, mai ales că la doar câteva luni la întors la serviciu, la cârma emisiunii "Acces Direct". Astfel, soacra sa s-a mutat de la Cluj la Bucureşti, lucru care a dat puţin peste cap viaţa Mirelei, a soţului său, dar şi a soacrei. 

Citeşte şi: Andreea Marin şi iubitul său au oferit primul interviu împreună: "Andreea este mult mai naturală decât o cunosc toţi ceilalţi"

"Ea avea o viaţă liniştită la Cluj. Avea orele ei acolo, 4 ore pe zi la şcoală.. Socrul meu liniştit, lua ziarul, făcea sport... Activităţi de pensionari. Până când a venit aici! Şi când a venit aici, cred că în trei zile-patru a slăbit! S-a tras la faţă! Acum şi-a mai revenit. Are o lună de când a venit la noi, a înţeles care-i ritmul. Nu e uşor pentru ea, să-şi schimbe deodată toată viaţa. E numai cu mâncare, cu aspiratorul, mopul... Noi suntem plecaţi toată ziua", a declarat Mirela Vaida, într-un interviu, la Antena Stars.

Mirela Vaida recunoaşte că adesea felul de a fi a soacrei sale o scoate din minţi, iar faptul că e ardeleancă şi are "doar două viteze" i se pare de neînţeles, raporându-se la faptul ca ea este tot timpul pe grabă şi se împarte între carieră şi familie. 

Citeşte şi: Roxana Vancea, transformare incredibilă. Ce mănâncă fosta vedetă TV ca să se menţină în formă

"Să vedem care dintre noi cedează prima. Ea e calmă, prea calmă. Ea zice că e mai aşezată, că aşa sunt ardelenii. Pe mine mă disperă că nu înţeleg cum poţi să ai două viteze: înainte şi înapoi. Sunt convinsă că se funcţionează şi aşa, că mă ajută. Găsesc casa curată, copiii curaţi, mâncaţi... Dacă eram la fel, ieşeau scântei. Soacra mea e o femeie deşteaptă, a înţeles că eu fac bulbuci şi cam atât", a continuat Mirela Vaida, potrivit sursei citate.

Mai multe