În cadrul unui interviu pentru PRO TV, Roxana Vancea a vorbit despre dieta sa şi a mărturisit ce alimente consumă cel mai des.

"Gătesc în fiecare zi, bunica mea m-a învăţat acest lucru. În general gătesc mâncăruri de dietă. Prefer mâncărurile olteneşti, sarmalele, îmi plac dulciurile.

Citeşte şi: Ghinion teribil pentru aceşti nativi. Top trei zodii care vor rămâne singure până la sfârşitul anului 2020

Ţin dietă, manananc 6 zile pe săptămâna sănătos, iar a 7 a zi mănânc ce vreau eu. Dieta mea este bazată pe foarte multă proteină, mai puţini carbohidraţi. Este o dietă echilibrată." , a spus Roxana Vancea, potrivit protv.ro.

Fosta vedetă TV a slăbit în jur de zece kilograme, acum cântărind 47 de kilograme, însă recunoaşte că a fost nevoită să pună şi lacătul pe frigider.

”Am o dietă bazată pe proteine. Dimineaţa îmi fierb câteva albuşuri de ou, la prânz consum carne de pui sau de curcan şi mai mănânc iaurturi. Între mese, la gustări, consum caju crud, care este foarte sănătos şi bun, în acelaşi timp.  Mi-am propus să dau jos cinci kilograme. Nu pot să rezist însă tentaţiei de a mânca dulciuri. Cum am prieteni care ştiu să gătească bine, mai scap câte o prăjitură. Cheesecake este preferata mea”, povestea Roxana, în urmă cu câteva luni.

Citeşte şi: Atrage norocul de partea ta! Cea mai puternică rugăciune pentru bani şi împlinire

Roxana Vancea este profesoară de sport şi, în urmă cu şase ani, a predat chiar şi la o şcoală din Capitală.