Nicole Cherry şi-a pus silicoane. Vedeta a recunoscut: "Mama Natură nu a fost generoasă cu mine!"

10 octombrie 2019   Viață de vedetă

Nicole Cherry nu mai este de mult o puştoaică, ci o femeie în toată firea cu o carieră fulminantă şi cu bărbaţi care întorc privirile după ea. “Cireşica”, aşa cum i se spune încă de la lansarea pe piaţa muzicală, cu piesa “Memories”, s-a transformat radicat în ultimul an şi a devenit o tipă sexy şi cu multă personalitate.

Obişnuită să-şi ţină la curent fanii cu tot ceea face pe plan musical, Nicole Cherry a atras în ultima perioadă atenţie cu imaginile sale foarte provocatoare, postate pe contul de Instagram. Invitată la o emisiune tv de la Antena Stars, Nicole a fost întrebată dacă si-a pus silicoane.

Citeşte şi:  Olivia Pãunescu s-a măritat în secret. Primele imagini cu vedeta în rochie de mireasă

Artista nu a ezitat şi a dat răspunsul pe care îl aştepta toată lumea: „Da, mi-am pus. Nu sunt genul de persoană care să mint, nu aş avea de ce să mint”, a declarat Nicole Cherry.

Răspunsul a venit şi cu o explicaţie extrem de pertinentă din partea sa.

„Eu n-am avut niciodată (n.r sâni), n-am avut de acolo. Mama natură n-a fost generoasă cu mine pe partea aia şi n-am privit-o niciodată ca pe ceva imposibil de făcut şi pâna la urmă mi-am luat inima în dinţi şi am zis să fac pasul ăsta[...] Ma simt mult mai bine, n-am exagerat, drept urmare abia acum se face anul şi nu şi-a dat nimeni seama.”, a spus ea la Antena Stars

Mai multe