Extrem de discretă în privinţa vieţii personale, prezentatoarea Observatorului de la Antena 1 a făcut publice primele imagini în care apare în rochie de mireasă. O rochie creată de un designer italian, cu un decolteu foarte sexy.

Citeşte şi: Moment penibil la nunta lui Florin Pastramă cu Brigitte Sfăt. Mireasa a fost la un pas de a face o criză de nervi

“Pur şi simplu nu pot sã pun în cuvinte ceea ce am trãit în cea mai frumoasã zi din viaţa mea! Acest eveniment a fost o încununare a iubirii noastre, un vis pe care l-am trãit în braţele bãrbatului meu. A fost un moment unic!”, a declarat Olivia Păunescu, potrivit a1.ro.

Olivia a avut parte de o ceremonie religioasã într-o atmosferã cu totul şi cu totul specialã. “Sunt fericitã, sunt împlinitã şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot ce trãiesc. Ne-au fost alãturi oameni frumoşi, care au venit cu inima deschisã şi care au simţit emoţia noastrã!”.

Citeşte şi: Ce se întâmplă între Ilie Năstase şi Ioana Simion după ce au anulat nunta

Cât despre rochiile domnişoarelor de onoare, acestea au fost create în propriul atelier de rochii al Oliviei Păunescu.

“Este prima rochie vãzutã, probatã şi ulterior achiziţionatã! Este fãcutã de un designer italian şi încã din prima clipã am ştiut cã asta va fi rochia mea! La fel s-a întâmplat şi cu pantofii. A fost dragoste la prima vedere!”, a declarat frumoasa prezentatoare. 

Sursa foto: a1.ro