Nu s-a mai trezit din anestezie. Modul inexplicabil în care Joan Rivers s-a stins din viață

25 septembrie 2024   Viață de vedetă

O mare comediană americană și vedetă de televiziune a murit în urma unei operații ușoare, care nu prezenta niciun pericol mare. Ce s-a întâmplat cu Joan Rivers pe masa de operații?

Am urmărit-o adesea pe E!TV, unde comenta ținutele vedetelor de la Oscar sau de la alte evenimente de mare anvergură din showbizul american. Și am apreciat întotdeauna umorul ei inteligent și ochiul de critic vestimentar bine informat și mereu pe fază. Și ne-a întristat pe toți plecarea ei mai devreme decât ar fi fost cazul.

Da, Joan Rivers avea 81 de ani atunci când a decedat, însă era în putere, muncea de zor și nu suferea de nicio boală. Și atunci cum de i-a stat inima pe masa de operații?

Adepta frumuseții artificiale, Joan a apelat de multe ori la bisturiu și și-a ajustat mult imaginea de-a lungul anilor. De fapt, o vedeam tot mai schimbată la față, în ultimii ei ani de viață, iar vedeta americană nu ascundea acest lucru. Ciudat e că, tocmai atunci când a fost necesară o intervenție chirurgicală banală, să fie și ultima pe care avea s-o facă.

La sfârșitul lunii august 2014, Rivers s-a internat ambulatoriu într-o clinică din Manhattan, pentru a-și repara corzile vocale. Era o procedură destul de simplă, care nu punea probleme echipei medicale. Însă, în timpul intervenției, pacienta VIP a încetat să mai respire și a suferit leziuni cerebrale majore drept urmare.

A murit pe 4 septembrie 2014, adică acum 10 ani, la 81 de ani, după ce-a stat o perioadă în comă. Post-operator, a venit fiica ei în spital și-a decis să fie scoasă de pe aparatul care o menținea în viață.

Uluiți de ceea ce se întâmplase, cei din familia vedetei au dat în judecată clinica respectivă în 2015, după ce și-au mai revenit din șoc. Procesul a fost încheiat în mai 2016, adică în momentul în care fiica lui Joan Rivers a căzut la pace și s-a înțeles în privința despăgubirilor financiare cu clinica la care se operase mama ei.

foto - Shutterstock

Mai multe