O mare actriță a prevăzut sfârșitul mariajului dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck

23 august 2024   Viață de vedetă

Are 86 de ani, a trăit o viață bogată, cu multe experiențe amoroase care îi permit să-și dea cu părere despre relațiile sentimentale ale altora. Despre relația lui Lopez cu Affleck a exclamat doar atât: „E absurdă!”. Despre cine e vorba?

Jennifer Lopez a intentat divorț pe 20 august, chiar în ziua în care mariajul ei cu Ben Affleck împlinea doi ani. Cu alte cuvinte, de-abia s-a încheiat luna de miere, că cei doi soți VIP au și început să aibă probleme în Paradis. Iar prietena bună a lui J.Lo a prevăzut dezastrul amoros în care se află acum diva latino.

Jane Fonda - căci despre ea este vorba - a fost unul dintre oamenii care n-a crezut că mariajul Bennifer va rezista. Și, din păcate, a avut dreptate. În cursul celor doi ani de căsnicie al lui J.Lo, actrița de 86 de ani – care are destule experiențe sentimentale la activ – și-a permis s-o întrebe pe Jennifer ce credea ea că face cu Ben Affleck.

În cadrul documentarului „The Greatest Love Story Never Told”, care a apărut în 2022 și care a redat, cu lux de amănunte, povestea de dragoste dintre Ben și Jen, Jane Fonda și-a exprimat îngrijorarea cu privire la relație celor doi amorezi faimoși.

În primă instanță, Fonda a ținut să precizeze că ea și-a dorit „mult, mult, mult ca relația voastră să funcționeze” și le ținea acesta pumnii să reușească să rămână împreună, însă nu s-a putut abține și i-a mai spus lui Jennifer: „Pare prea mult că încerci să dovedești ceva în loc să trăiești, pur și simplu, acel lucru”, a început să-i reproșeze Jane lui Jennifer.

„La fiecare a doua fotografie de-a voastră, voi vă sărutați sau vă îmbrățișați”, a continuat legendara actriță de la Hollywood, la care Jennifer Lopez a replicat încântată: „Păi, așa ne trăim noi viața!”.

Jane Fonda a jucat împreună cu Jennifer Lopez în 2005, în filmul „Monster-in-Law”, cele două actrițe devenind prietene de platoul de filmări. Și de-atunci au păstrat legătura și au avut grijă una de alta. Jennifer a recunoscut că prietena ei este „foarte protectivă” și că nu vrea ca Lopez să se expună sufletește și să riște astfel să fie din nou rănită.  

Mai mult de-atât, vedeta de 86 de ani a recunoscut că a devenit „extrem de înspăimântată” când l-a văzut pe Affleck foarte „nefericit” alături de soția sa. Lopez s-a amuzat și atunci și a glumit că soțul ei era „cel mai morocănos bărbat de pe internet”. Dar cine mai râde acum, Jennifer?!...

foto - Shutterstock, Instagram

Mai multe