Singură în vacanță, Jennifer Lopez își face selfie-uri sexy. Iar soțul ei și-a scos verigheta!

JLo duce o „dolce vita” în concediul ei din Italia, în timp ce soțul ei, Ben Affleck, are din nou o mină tristă rămas singur acasă și și-a scos iar verigheta.

image

Apar tot mai multe zvonuri despre iminentul divorț al soților Affleck și numărăm cu toții minutele până să aflăm că totul s-a terminat între Jennifer Lopez și jumătatea sa. Până primim vești noi cu privire la mariajul problematic al celor două vedete, am aflat că actrița și cântăreața portoricană se află în Europa, în Italia mai exact, și se bucură de vremea frumoasă și de Mediterană.

Vedeta de 54 de ani a plecat cu prietenii ca să se relaxeze puțin, în toată nebunia din aceaste zile, când diva latino și-a anulat turneul, și are mari probleme cu soțul Ben Affleck. Aflată în Italia, pe un iaht luxos, Jennifer a pozat în toate pozițiile posibile.

Le-a cerut amicilor ei s-o surprindă din cel mai atrăgător unghi, după care, rămasă singură, s-a pozat chiar ea. Cele mai haioase fotografii sunt cele făcute de Lopez posteriorului ei, ea încercând să-și pozeze faimosul dos în timp ce stă pe iaht într-un costum alb, extrem de decoltat.

În tot acest timp, Ben a rămas acasă, în SUA, și este chiar mai prost dispus decât de obicei. A fost fotografiat de paparazzi pe stradă și se citește enervarea și tristețea pe chipul lui. Oare primește selfie-urile soției și mesaje de genul: „Uite ce pierzi! Dacă divorțezi de mine, n-o să mai ai parte de așa ceva!”?

image

Oricum am lua-o, situația dintre cei doi soți e cel puțin ciudată. Affleck ba stă cu verigheta pe inelar, ba o scoate, iar Jen a încetinit ritmul nebun în care își petrece de obicei timpul și se concentrează, mai mult ca oricând, pe copiii ei și soțul tot mai distant și mai nefericit. Însă e de-ajuns ca să-și salveze căsnicia sau măsurile luate de divă sunt tardive?

foto - Shutterstock, Instagram



Recente

Pamela Hicks  foto   India Hicks jpg
shutterstock 2455767973 jpg
WhatsApp Image 2024 09 20 at 10 29 02 jpeg
NAFD 1(1) jpg
femeie în vârstă  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, infertilitatea  sursa   Shutterstock jpg
Blanket Jackson  foto   Shutterstock jpg
Joan Rivers  foto   Shutterstock jpg
ClickPentruFemei (1) (1) jpg
joan collins jpeg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 1788542351 jpg
Andreea Diaconu Alexa 1 jpg
diana carp 1 png
Jennifer Lopez, P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2477639965 jpg
2nd life jpg
Halle Berry  foto   Shutterstock jpg
Cardi B  Instagram jpg
Untitled design (9) jpg