Oana Cârmaciu, actriţa din Sacrificiul, primele declaraţii despre iubitul ei: ”A plâns de fericire când a aflat că vom avea un băieţel!”

29 ianuarie 2020   Viață de vedetă

Oana Cârmaciu, actriţa din ”Sacrificiul - Alegerea”, este însărcinată în şapte luni şi urmează să aducă pe lume un băieţel, lucru care o bucură extrem de mult.

Oana Cârmaciu nu şi-a plănuit să rămână însărcinată, însă vestea a bucurat-o foarte tare, deşi la început a speriat-o, după cum a mărturisit în cadrul unui interviu.

Oana Radu, dezvăluiri despre relaţia pe care o avea cu iubitul ei, care a murit în urmă cu o lună. ”Îşi dorea foarte mult să slăbesc”

”Iubitul meu a plâns de fericire când a aflat, apoi s-a apucat să planifice ce avem de făcut. Am fost speriaţi la început, e normal… sau, mai bine zis, puţin dezorientaţi, cred că e o exprimare mai potrivită pentru cum ne simţeam. Toată lumea vorbea despre noile responsabilităţi, dar noi nu ştiam exact care sunt ele şi ce avem de făcut. Aşa că o luăm metodic, pas cu pas. Lucrurile merg minunat când le oferi timp şi spaţiu să se deruleze în ritmul lor.”, a povestit Oana potrivit Libertatea.

Nu-i spune niciodată asta! 5 fraze cu care îţi împingi soţul în braţele altei femei

De asemenea, ea a mărturisit că va fi mamă de băiat şi nu plănuieşte să se mărite doar pentru că a rămas însărcinată.

”O să avem un băieţel. Deja am început să facem pregătiri, avem mulţi oameni în jurul nostru care s-au apucat de pregătiri înaintea noastră. Nu am născut şi deja am câteva cutii cu lucruri de bebeluşi. Nici una, nici alta. Nu mi-am dorit niciodată să mă căsătoresc fiind însărcinată şi nici nu aş uni evenimentele, pentru că mi se par două momente frumoase şi importante din viaţa oricărui om. Fiecare petrecere merită o atenţie aparte!”, a mai dezvăluit actriţa.  

Mai multe