Concret, îţi vei împinge soţul sau partenerul de viaţă în braţele altei femei atunci când îi vei rosti astfel de expresii, notează site-ul relatii.net.

1. “Împachetează-ţi lucrurile!”
Femeile sunt foarte emoţionale şi în certuri aleg cele mai neplăcute fraze care pot răni bărbatul. Atunci când îţi ameninţi bărbatul în mod regulat cu astfel de cuvinte, cel mai probabil că prima noapte el o va petrece la un prieten, a doua în garaj, iar a treia s-ar putea să-şi găsească o însoţitoare.

De ce înşeală bărbaţii? 4 lucruri care îl deranjează la tine, dar nu ţi le spune

2. „Găseşte-ţi alta mai bună.”
Ţine minte: cuvintele noastre se materializează. Şi dacă îţi vei sfătui bărbatul cu orice ocazie să-şi găsească una mai bună, atunci poţi planta o sămânţă de îndoială în mintea lui. Poate că într-adevăr ar trebui să-şi găsească o femeie mai bună?

3. ”Ţi-ai găsit pe cineva?”
De multe ori soţiile suspicioase pun la îndoială cuvintele bărbatului lor. Din anumite motive, le este greu să creadă că el chiar a stat blocat în trafic două ore. Iar fiecare întârziere şi apel pierdut nu vor trece fără reproşuri. Femeia ar trebui să se gândească de ce în relaţie înfloreşte neîncrederea. Partenerul de viaţă este prost ales sau este îndoiala ei de sine? Fiind sincer, bărbatul s-ar putea să se supere şi chiar să înceapă o aventură dacă tot îl învinuieşti în mod constant?

Gata, nu mai e un secret! Câţi bani câştigă Bianca Drăguşanu din postările de pe Instagram

4. “Cine are nevoie de tine, cu excepţia mea?”
Cu o astfel de frază, femeile se umilesc, în primul rând pe sine. Se dovedeşte că şi-a găsit cel mai prost partener de viaţă. Dar, după cum se spune: ”Există un cumpărător pentru fiecare produs.” Poţi umili demnitatea soţului cât doreşti, dar întotdeauna se va găsi o femeie care îi va crea confort emoţional. Umilind bărbatul, cu siguranţă pictezi o perspectivă tristă pentru relaţia voastră.