Oana Radu, dezvăluiri teribile despre fostul iubit: ”M-a înşelat de multe ori. M-a lăsat cu datorii de trei miliarde!”

29 ianuarie 2020   Viață de vedetă

Oana Radu a avut o vară de coşmar, întrucât iubitul ei, Alin, a fost incendiat în scara blocului, iar după câteva săptămâni a murit. Acesta a fost, însă, doar apogeul unei perioade extrem de dificile, despre care cântăreaţa a vorbit abia acum.

Oana Radu şi-a deschis sufletul în cadrul unui interviu şi a vorbit despre fostul ei iubit.

Deşi a fost criticată dur pentru faptul că şi-a refăcut viaţa atât de curând,  cântăreaţa a făcut declaraţii incredibile despre cel cu care s-a iubit vreme de trei ani.

Ce face Oana Radu ca să scape de kilogramele în plus: ”Limitele sunt doar în capul nostru!”

Mai exact, potrivit acesteia, Alin aînşelat-o de mai multe ori, iar acum după moarte a lăsat-o cu datorii imense. ”Nu vreau să vorbesc despre un om mort care nu se poate apăra ca să-mi iau eu mie apărarea.[...] Am ieşit din relaţia cu Alin cu datorii de trei miliarde. Nu mi-a fost atât de fidel cum mi-aş fi dorit să cred.”, a spus artista într-o emisiune TV.

Oana Radu susţine că l-a iubit pe Alin şi că relaţia lor a fost cât se poate de frumoasă, însă aceasta mai spune că a trecut şi prin multe suferinţe. "Eu în trei ani am trăit multe lucruri, atât fizic, cât şi psihic", a precizat cântăreaţa, potrivit WOWbiz.

Oana Radu, dezvăluiri despre relaţia pe care o avea cu iubitul ei, care a murit în urmă cu o lună. ”Îşi dorea foarte mult să slăbesc”

"Alin m-a făcut foarte fericită la început. Relaţia noastră a fost foarte frumoasă la început, s-a transformat apoi. N-a fost un om rău, n-a fost un tiran, dar au fost multe lucruri care pe mine m-au rănit", a mai spus aceasta în emisiunea TV.

Mai multe