În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, cântăreaţa a oferit detalii neştiute despre relaţia pe care o avea cu Alin, tânărul care a murit după trei săptămâni de comă.

„Nu a fost o relaţie perfectă, nu există relaţii perfecte. Şi dacă cineva o să vină să-mi spună că relaţia lui este perfectă, minte. Iar mie nu îmi place să mint la TV. Relaţia noastră nu a fost una perfectă, dar a fost o relaţie de trei ani în care am împărţit atât bune, cât şi rele. Perioade mişto, mai puţin mişto, a fost lângă mine trei ani. Mă motiva foarte tare, îşi dorea foarte mult să slăbesc. El îmi spunea mereu că mă iubeşte aşa cum sunt, dar că ar trebui pentru mine”, a dezvăluit Oana Radu pentru „Răi Da’ Buni”, potrivit Spynews.

Anamaria Prodan, de nerecunoscut după ce a renunţat la emisiunea de la PRO TV. Vedeta s-a tuns scurt şi s-a vopsit blond platinat

Oana Radu a negat că şi-a făcut alt iubit după moartea lui Alin

După ce fotografiile cu artista şi Cătălin au apărut în presă, Oana Radu a infirmat zvonurile cum că ar avea o relaţie. Vedeta a fost invitată în platoul de la Xtra Night Show, unde a spus că nu este nimic mai mult decât o prietenie între ei.

Anna Lesko, goală pe Facebook. Mesajul transmis de vedetă: ”Nu sunt un exemplu de urmat!”

„Au fost nişte poze pe care le-am postat pur şi simplu. Nu fac nimic din ceea ce el nu şi-ar dori pentru mine. Sunt un om liber, când voi avea un anunţ de făcut, îl voi face. Pe Cătălin îl ştiu de mulţi ani şi suntem prieteni buni. Eu am avut parte de susţinerea multor oameni, dar unii oameni mi-au spus că uite cât de mult l-ai iubit, pentru că deja ai un nou iubit”, a declarat Oana Radu la Xtra Night Show.