Oana Radu, primele declaraţii despre noul iubit: ”Ne vedeam zilnic!”

2 februarie 2020   Viață de vedetă

Oana Radu a trecut prin momente dificile atunci când iubitul ei a fost ucis de un bărbat care l-a incendiat în scara blocului. Artista şi-a refăcut, însă, viaţa destul de repede, iar acum e mai fericită ca niciodată.

În cadrul unui interviu, Oana Radu a vorbit despre omul care a cucerit-o definitiv şi a oferit detalii despre cum au ajuns să aibă o relaţie.

Adela Popescu a dezvăluit motivul pentru care a renunţat definitiv la cariera de actriţă: "Am refuzat să mai joc în seriale"

„Când am spus că nu suntem împreună, nu eram împreună, dar asta nu înseamnă că sentimentele trebuiau spuse la televizor. Noi am ieşit toată viaţa, cu el a fost prima oară când am făcut sport cu adevărat.

Ne vedeam zilnic, dar ceea ce ne-a unit a fost faptul că m-au uimit oamenii care slăbeau. Faptul că am lansat dieta ne-a unit cel mai tare. El a făcut primul pas, primul sărut a fost în maşină. Noi ne ciondăneam şi înainte, când eram prieteni, dar discuţiile în contradictoriu sunt legate de stilul meu de viaţă şi de dietă. Eu am dus o viaţă destul de leneşă”, a declarat Oana Radu, la Star Matinal, potrivit Spynews.

Sora Deliei şi soţul ei au fost daţi afară din mai multe restaurante din Dubai: "Ia vino-ncoa’, că te-ai îmbăcat ca un sărman"

Alin, fostul iubit, a înşelat-o de mai multe ori, potrivit declaraţiilor făcute de cântăreaţă şi a lăsat-o cu datorii uriaşe.

„Nu vreau să vorbesc despre un om mort care nu se poate apăra ca să-mi iau eu mie apărarea.[…] Am ieşit din relaţia cu Alin cu datorii de trei miliarde. Nu mi-a fost atât de fidel cum mi-aş fi dorit să cred”, a spus artista la Pro TV. 

Mai multe