Deşi au existat propuneri de colaborări pentru proiecte de film, respectiv seriale, Adela spune că nu mai are timp de petrecut pe platourile de filmare. Stă destul de mult plecată de acasă pentru emisiunea pe care o prezintă la ProTV şi nu-şi doreşte să stea departe de cei mici. 

Citeşte şi: Ele sunt cele mai cheltuitoare zodii din horoscop. Top 3 femei care golesc portofelele bărbaţilor

„Au existat două propuneri în ultimii doi ani pentru a juca în seriale, însă nu s-au putut concretiza pentru că programul meu nu îmi permitea să fac şi emisiunea şi serialele, mai ales că îmi doresc foarte mult să îmi petrec cât mai mult timp alături de copii. Dar, în schimb, am jucat în piese de teatru şi sunt în discuţii acum pentru un rol într-un film de lung metraj care ar trebui să se filmeze în toamnă.”, a declarat Adela Popescu pentru Libertatea.

Întrebată dacă s-ar întoarce vreodată la primele iubiri, actoria sau muzica, Adela a mărturisit că nu exclude varianta de a mai înregistra, cândva, o piesă. Până atunci, însă, se limitează la a cânta în casă, alături de Radu şi de cei doi copii.

Citeşte şi: Oana Roman, mesaj dur după conversaţiile avute de soţul ei cu un transsexual: ”Suntem separaţi!”

„Cred că există un timp pentru toate, dar cred că într-adevăr nu aş fi putut face faţă. Şi, pentru a face muzică aşa cum se face, e nevoie să pleci mult de acasă, o piesă degeaba o scoţi şi are succes dacă nu o şi cânţi, prin ţară, la concerte, pentru că nu se bucură oamenii de ea şi de energia ta.

Aşa că nu este momentul acela, dar, dacă voi auzi o piesă aşa pentru sufletul meu cu siguranţă o voi înregistra. Altfel, cântăm toată ziua prin casă, adormim copiii, la duş, ce să zic – muzica e muzică.”, a continuat ea.