Părinţii Andreei Bălan, prima reacţie după ce s-a vorbit despre divorţ: ”Ne-a interzis...”

24 februarie 2020   Viață de vedetă

Andreea Bălan este în centrul atenţiei de când s-a aflat că ar fi în pragul divorţului, iar acum tatăl artistei a oferit primele declaraţii.

George Burcea, soţul Andreei Bălan, a fost surprins în compania altei tinere, însă ulterior, el s-a întors acasă, unde s-a jucat cu Ella şi Clara, dovadă fiind imaginile pe care le-a făcut publice pe internet. 

Andreea Bălan şi George Burcea s-au despărţit. Informaţia a fost confirmată: "Suferă teribil, dar e puternică pentru fetiţe"

În timp ce George Burcea se juca cu Ella şi Clara, Andreea Bălan posta o fotografie pe Instagram, unde a pus o descriere care va pune multă lume pe gânduri: 'Există doar o singură fericire în viaţă: să iubeşti şi să fii iubit'.

În ciuda faptului că niciunul dintre ei nu a confirmat divorţul, cei doi par din ce în ce mai distanţi. Cei doi n-au dorit, însă, să facă nicio declaraţie cu privire la acest subiect şi se pare că le-ar fi interzis şi părinţilor. 

„Nu avem nimic spus. Andreea ne-a interzis să dăm declaraţii despre acest subiect', a declarat tatăl Andreea Bălan potrivit Impact.ro.

Mai multe