Sursa apropiată Andreei Bălan a povestit că vedeta suferă şi nu înţelege ce s-a întâmplat între ei. Mai mult, Andreea s-a lovit în repetate rânduri de refuzul soţului său de a discuta. 

„Oficial, nu s-a mutat încă din casa Andreei Bălan, dar nici nu mai stă acolo. Merge din când în când, îşi ia haine, şi pleacă din nou, în ciuda faptului că ea încearcă să îl reţină, să discute. Atunci el reacţionează ciudat, ridică vocea, nu vrea să o asculte, şi pleacă. Andreea încearcă să fie tare pentru cele două fetiţe pe care le au împreună, dar inima ei e zdrobită”, a declarat o persoană pentru wowbiz.ro.

Aurelian Temişan, prima reacţie după ce s-a spus că Andreea Bălan şi George Burcea divorţează: ”A lua decizii la nervi...”

Andreea Bălan este distrusă şi nu întelege comportamentul soţului său, George Burcea

Aceeaşi sursă afirmă că George Burcea nu conteneşte în a ridica tonul la soţia sa, ori de câte ori aceasta i-ar fi cerut să stea de vorbă. 

„Andreea nu înţelege de ce el se comportă aşa cu ea, cu soţia lui, mai ales că este implicat în campania împotriva violenţei domestice. Adică, e adevărat, el nu a fost niciodată violent fizic cu ea, dar discuţiile pe care le poartă pe un ton ridicat sunt tot o formă de violenţă…”, a mai spus respectiva persoană.

Prima reacţie a lui George Burcea: "Întrebaţi-o pe ea dacă vom ajunge la divorţ"

„Nu mai pot comunica aşa cum o făceau, Andreea suferă foarte tare din cauza asta, mai ales că, atunci când vine vorba de George, este mai înţelegătoare ca niciodată. Ea, culmea, îl şi înţelege, ştie că pentru el, probabil, este greu să fie în umbra ei, dar tot vrea să îl ajute să depăşească situaţia”, a mai declarat respectiva persoană.