Părul de "sticlă", cel mai nou trend de pe Instagram. Doamnelor, asta se poartă în această toamnă

28 septembrie 2018   Viață de vedetă

Am lasat vara în urmă şi odată cu ea şi şuviţele rebele. Toamna aceasta se poartă "părul de sticlă", coafura care a luat cu asalt internetul şi pe care multe celebrităţi s-au grăbit deja să o încerce.

Kim Kardashian a apărut pentru prima dată cu "părul de sticlă", o coafură ce combină tăierea precisă a firelor de păr cu un aspect neted şi strălucitor, realizată de către hairstylistul Chris Appleton. 

Nu a durat mult până când şi alte vedete au adoptat această coafură. Hailey Baldwin, Olivia Culpo, Jordan Dunn sunt doar câteva dintre celebrităţile care au ales părul de sticlă.  

Potrivit stilistului Cash Lawless, acest trend a apărut pentru prima dată în anii '60, apoi a revenit în anii '90, iar acum este, din nou, în tendinţe.  

Deşi tunsorile bob au revenit în trend, părul de sticlă nu este doar pentru această coafură. Chris Appleton a postat recent pe contul oficial de Instagram un video in care ne prezinta cum arată părul lung cu tratamentul potrivit. Drept, extrem de strălucitor şi foarte sănătos.

Sursă: dailymail.co.uk

Mai multe