Pe lângă divorţul de soţ, Oana Roman mai trăieşte o dramă: "Nu mai vorbesc nici cu sora şi nici cu tatăl meu"

11 februarie 2020   Viață de vedetă

Oana Roman a divortăt recent de tatăl fiicei sale, Marius Elisei, iar lucrurile nu par deloc să fie roz în viaţa sa. Vedeta are o nouă problemă de familie, asta după ce s-a certat la cuţite cu sora sa, Catinca Roman.

Oana susţine că au ajuns să nu îşi mai vorbească deloc, iar totul a pornit de la o discuţie în contradictoriu pe care au avut-o vizavi de mama lor.

Citeşte şi: Cel mai iubit chef din România, amintiri inedite din copilărie. Cătălin Scărlătescu: "Ştiam de covrigi şi mere. Atunci am mâncat prima dată ciocolată"

"Ultima oară am vor­bit în vară, când i-am spus că mama nu mai are unde să stea şi că trebuie să o iau la mine. Nu s-a oferit să ajute şi, de atunci, nu mi-a mai dat niciun telefon sau mesaj", a spus Oana Roman, pentru Viva!.

Mai mult de atât, Oana Roman a mărturisit şi că nici nu tatăl ei, fostul premier Petre Roman nu tine legătura. Extrem de sinceră, vedeta a povestit în detaliu despre problemele din viaţa sa, iar în cadrul interviului pentru viva.ro, a mărturisit că cel care a ales să se îndepărteze treptat de ea şi de familie a fost chiar fostul politician.

Citeşte şi: Andreea Bălan, în centrul unui scandal uriaş. Reacţia artistei după ce a fost acuzată că minte: ”Părerea ta proastă!”

"Relaţia cu tata s-a răcit foarte mult. Practic, el s-a îndepărtat treptat-treptat. Am luat lucrurile ca atare, înţeleg că aşa a gândit el să facă. Nu ştiu dacă a făcut-o din proprie iniţiativă sau forţat de împre­jurări. Încă sper să se regleze lucrurile şi să simt că am un tată în viaţă şi lângă mine, parte din viaţa mea şi a Isei, mai ales. Nu a venit să o vadă de aproape un an şi, de când ne-am mutat, nu a dorit să vină să vadă casa, probabil şi pentru că nu vrea să o întâlnească pe mama. Pentru mine, însă, e o mare durere, întrucât îmi doream să se bucure pentru această realizare a mea şi pentru că îmi doream ca Isa să fie parte din viaţa lui.", a declarat Oana Roman, pentru Viva!

Mai multe