Cel mai iubit chef din România, amintiri inedite din copilărie. Cătălin Scărlătescu: "Ştiam de covrigi şi mere. Atunci am mâncat prima dată ciocolată"
Chef Cătălin Scărlătescu este, de departe, cel mai îndrăgit bucătar din România, iar popularitatea sa a crescut considerabil odată cu emisiunea "Chefi la cuţite", ajunsă deja la cel de-al opulea sezon de preselecţii. Scărlătescu are mare priză la doamne şi domnişoare, mai ales că este burlac.
Recent, o imagine cu copilul Cătălin a apărut în mediul online, motiv numai bun pentru chef Scărlătescu să-si aducă aminte de copilăria sa, dar şi de "dezmăţurile culinare" de la acea vreme.
Citeşte şi: Lora, sfâşiată de durere după moartea mamei ei. Cântăreaţa e hotărâtă să-i ducă mai departe visul
“Pe vremea când eram eu copil, se purtau merele şi covrigii, dacă apărea şi o portocală era “wow”, dezmăţ culinar”, a spus Cătălin Scărlătescu.
Cât despre pasiunea pentru mâncare, dar mai ales pentru dulce, Scărlătescu se pare că o are încă de avea doar câţiva anişori. Marele chef îşi aduce aminte şi încă pofteşte la desertul făcut de bunica, dar şi de vecina căruia mereu îi fura bucatele, notează spynews.ro.
"Îmi aduc aminte de tortul meu de la 2 ani, atunci am mâncat pentru prima oară ciocolată. Îmi plăcea mult, iar părinţii nu ne dădeau voie să mâncăm aşa ceva. Nici atunci nu am avut ciocolata de la părinţi sau prieteni, ci am furat-o. Aveam o vecină care făcea mereu ciocolată de casă şi salam de biscuiţi. Nu ştiam cum să i le fur mai repede. Spărgeamul egamul de la bucătărie pentru a lua o bucăţică", a mai spus Cătălin Scărlătescu despre copilăria lui.
Chef Scărlătescu face echipă în show-ul culinar "Chefi la cuţite", difuzat de Antena 1, alături de alţi doi bucătari renumiţi în România, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu.