Perierea uscată, secretul pielii catifelate
Periajul uscat este cunoscut ca fiind cea mai bună tehnică pentru celulită, circulaţia sangvină deficitară şi piele uscată. Periajul uscat reduce acumularea de toxine pe suprafaţa tegumentului, îmbunătăţeşte fluxul sangvin şi tonusul muscular şi elimină celulele moarte ale pielii.
Vrei să afli mai multe? Iată de ce ar trebui să începi să îţi periezi (uscat) pielea:
Elimină celulele moarte
Perierea uscată are efect exfoliant asupra pielii, eliminând celulele moarte. Dacă o faci în mod regulat, pielea va arăta mult mai bine şi va absorbi mai uşor substanţele nutritive din creme şi loţiuni. În plus, va fi catifelată şi plăcută la atingere.
Îmbunătăţeşte circulaţia
Prin perierea pielii cu o perie cu peri din materiale naturale (deoarece perii din plastic sunt duri şi pot răni tegumentul) este stimulat fluxul sangvin. Din acel moment pielea va primi mai mult oxigen şi substanţe nutritive.
Estompează celulita
Pe lângă efectul de detoxificare, perierea uscată a pielii are capacitatea de-a estompa celulita şi de-a îmbunătăţi textura tegumentului. Această tehnică de înfrumuseţare elimină toxinele de la suprafaţa pielii.
Stimulează sistemul limfatic
Sistemul limfatic se bazează pe mişcarea corpului pentru a funcţiona. Pe lângă sport, perierea uscată ajută la eliminarea toxinelor din corp prin stimularea acestuia.
Creşte nivelul de energie
Acest tratament îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, care în schimb va creşte nivelul de energie. În plus, perierea uscată este un mod excelent de a te relaxa şi calma după o zi lungă şi stresantă.
Îmbunătăţeşte digestia
Studiile recente au arătat că perierea uscată îmbunătăţeşte digestia şi funcţia rinichilor. Practicanţii de medicină alternativă recomandată acest tratament pentru balonare, retenţie de fluide şi indigestie. Şi, cel mai important, are efecte pozitive asupra stresului.
Perierea uscată a pielii: ce este şi cum se face
Sursă video: www.youtube.com