Răsturnare de situaţie în cazul morţii lui Răzvan Ciobanu: ”Nu a murit pe 29 aprilie!”

3 decembrie 2019   Viață de vedetă

Au trecut mai bine de şapte luni de la moartea lui Răzvan Ciobanu, iar adevărul a ieşit la iveală abia de curând.

Laura Vicol, cea mai bună prietenă a regretatului creator de modă, a oferit detalii incredibile despre moartea lui Răzvan Ciobanu.

Mai exact, ea a dezvăluit că Răzvan Ciobanu nu a murit pe data de 29 aprilie aşa cum a apărut în presă, ci acesta s-a stins din viaţă chiar de Paşte, pe data de 28 aprilie. Buna lui prietenă, Laura Vicol, a dezvăluit ziua, dar şi ora la care celebrul designer a murit.

Naşterea Domnului, cel mai important moment al anului pentru credincioşi. Mesaje de Crăciun creştine

„El nu a murit pe 29 aprilie, aşa cum s-a vehiculat luni dimineaţă, când a fost el găsit, el a murit seara, duminica sfântă de Paşti, către ora 23.00. Corpul lui a fost găsit a doua zi dimineaţă. A murit la ora 22.55, exact distanţa parcursă între… El s-a dus glonţ spre moarte', a spus Laura Vicol, la „Xtra Night Show'.

De asemenea, ea a declarat că înainte de a face accident, el ar fi suferit un atac cerebral.

Cum a slăbit Adela Popescu după ce a devenit mamă. Ingredientul la care a renunţat pentru a topi kilogramele în plus

„A fost clasat drept accident de circulaţie, iar moartea a fost cauzată de leziunile pe care le-a suferit. Presupunerea este că toate organele interne i-au fost distruse, pentru că el a făcut infarct înainte să intre… deci, el când a intrat pe acea bucată de drum, a suferit un atac cerebral şi din acea cauză, era şi poziţia de rigor mortis. El era deja mort', a mai spus avocata lui Răzvan Ciobanu. „A fost propulsat prin parbrizul maşinii, iar maşina s-a rostogolit peste el. Aşa a fost strivit.'

Mai multe