Adela Popescu a mărturisit că mult timp n-a mai făcut sport, dar în tot acest timp a ales să ţină o dietă care a ajutat-o să scape de kilogramele nedorite.

Bombă în showbiz. O vedetă de la Antena 1 e însărcinată: ”În burta asta lipită de coaste creşte un pui de om!”

”Înainte să îl nasc pe Alexandru făceam mişcare. După ce l-am născut am avut scuza asta, că trebuie să am grijă de copil şi că nu am timp. După care noi am ştiut imediat că ne mai dorim un copil. Am zis «ce sens are să slăbesc ca să mă îngraş la loc? Nu mai slăbesc». Şi nu am mai făcut mişcare. Din fericire, am reuşit să slăbesc destul de firesc, probabil de la alăptat, de la oboseală…”, a declarat Adela Popescu, potrivit Viva!.

De asemenea, ea a mărturisit şi cum a reuşit să topească kilogramele nedorite prin alimentaţie

Horoscop 2020 cu Neti Sandu. Aceste zodii îşi vor schimba viaţa total

”Am reuşit, o perioadă destul de lungă, să nu mai mănânc zahăr. M-am gândit că îmi e greu să ţin diete foarte clare şi atunci m-am întrebat ce mi-ar plăcea să mănânc. Aşa că în prima parte a zilei mănânc fructe, la prânz mănânc orice, pot mânca şi paste sau grătar cu salate, iar seara încerc să îmi fac o salată, preferata mea fiind de ton. Sau amestec tot ce găsesc, mi-a şi adus tatăl meu de la Şuşani roşii gustoase”, a povestit pentru VIVA! Adela despre regimul său zilnic.