Scandal uriaş după nunta Teodorei Becali! Motivul pentru care părinţii mirelui s-au supărat pe socrul mic

15 octombrie 2019   Viață de vedetă

Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali, s-a căsătorit în weekend, iar petrecerea de nuntă a fost una extravagantă. Deşi invitaţii s-au distrat pe cinste, nu au lipsit nici problemele, întrucât părinţii mirelui s-ar fi supărat după petrecere.

Teodora Becali s-a căsătorit, la sfârşitul săptămânii trecute, cu Mihai Mincu, un tânăr care are o situaţie financiară excelentă. Părinţii acestuia, însă, s-au supărat după eveniment, întrucât Gigi Becali s-ar fi dat în spectacol la nunta fiicei lui.

Citeşte şi: Fiica lui Gigi Becali s-a căsătorit! Cum a arătat rochia de mireasă a Teodorei

”A fost o nuntă ca-n poveşti, e drept. Dar Gigi Becali a cam sărit calul. A captat toată atenţia. Oamenii nu s-au simţit tocmai bine. E de înţeles, nu? Acum, nu e vina lui Gigi Becali, dar despre această nuntă s-a scris şi s-a vorbit… mai mult de Gigi Becali”, a declarat o prietenă apropiată cuplului pentru Cancan.

Teodora şi Mihai au strâns la nuntă o avere

Latifundiarul din Pipera ar fi cheltuit un milion de euro numai pentru organizarea evenimentului care a avut loc la Palatul Snagov. De asemenea, acesta a fost extrem de darnic cu cei doi miri, întrucât le-ar fi oferit mirilor nu mai puţin de un milion de euro.

Citeşte şi: Latifundiarul din Pipera, mândru de viitorul ginere: “E dintr-o familie avută”

Cei doi miri au adunat de la invitaţi nu mai puţin de 600.000 de euro, în condiţiile în care meniul a costat 110 euro de persoană.

Conform unor surse citate de Adevărul, Anamaria Prodan le-a oferit mirilor 10.000 de euro, iar de la eveniment n-au lipsit nume grele, precum Gheorghe Hagi, Dumitru Dragomir, Viorel Păunescu, Viorel Hrebenciuc şi Adrian Videanu. 

Mai multe