Teodora, fiica Latifundiarului din Pipera, s-a căsătorit religios, iar petrecerea de nuntă a fost deschisă de dansul mirilor, ea şi Mihai alegând să danseze pe piesa ”Armana mea”.

Citeşte şi: Fiica lui Gigi Becali se mărită. Latifundiarul din Pipera, mândru de viitorul ginere: “E dintr-o familie avută”

De asemenea, cei doi au ales un meniu ce a împletit produse tradiţionale cu altele mai exotice. Potrivit Libertatea, la aperitiv au avut de ales între păstrăv afumat cu ceapă verde şi busuioc, pate de ficat de pasăre, file de somon cu iaurt şi mărar, mozzarella cu busuioc şi roşii, piept de curcan, ficat de curcan, ciuperci, salată de roşii, castraveţi, salată şi măsline, în timp ce la felul întâi, aceştia au servit file de somon în sos de vin cu sote de ciuperci, sparanghel cu bacon. Felul doi a fost unul tradiţional, adică sarmale cu mămăligă, smântână şi ardei iute.

Citeşte şi: Sorin Lucaci: „Un copil are aceleaşi nevoi emoţionale ca un adult: să primească atenţie, afecţiune, validare şi respect“

Cel de-al treilea fel a fost compus de cotlet de berbecuţ, piept de pui, muschiuleţ de porc, mix de legume la grătar, cartofi, salate asortate.

Teodora şi Mihai Mincu i-au avut naşi pe fata lui Teia Sponte, Maria, şi pe soţul acesteia. Naşa a purtat o rochie lungă de culoare verde.

Credit foto: Libertatea