Şi-a recuperat singura bicicleta furată, chiar de la hoţ. Modul prin care a făcut-o a devenit viral

8 octombrie 2018   Viață de vedetă

O femeie de 44 de ani a devenit o inspiraţie pentru londonezii care şi-au pierdut încrederea în poliţie. Sharron Jenson a fost jefuită într-o zi. Hoţii i-au luat bicicleta în valoare de 915 dolari. Femeia a sunat la poliţie şi a raportat cazul. Întâmplarea face că a dat pe internet de hoţ.

Sharron Jenson a descoperit că persoana care i-a furat bicicleta a scos-o la vanzare. Cerea 420 de lire pe ea. Aşa că femeia a început să vorbească cu hoţul. S-a dat drept o clientă foarte interesată de bicicletă. Aşa l-a convins să îi dea adresa pentru a merge a doua zi să cumpere bicicleta.

După ce a aflat că poliţia nu va face nimic din ”lipsă de dovezi”, a decis că trebuie să se ajute singură. Aşa că a luat o cartelă sim nouă şi a programat un ”test drive” al bicicletei pentru a doua zi. Cum poliţia a refuzat să o ajute şi să o însoţească, femeia s-a dus singură.

Cei doi s-au întâlnit într-un punct ales de hoţ şi apoi au mers pe jos până la el acasă. Acolo, hoţul a invitat-o în interior, dar femeia a refuzat. Cu toate că ştia că e doar un hoţ de biciclete, s-a temut pentru viaţa ei. A cerut bicicleta şi a inspectat-o să se convingă că este a ei.

Apoi i-a dat sacoşa din mână hoţului pentru a nu îi trezi suspiciuni. S-a urcat pe bicicletă şi a pedalat uşor. La început, hoţul nu s-a speriat cum nu bănuia cu cine stă de vorbă. Cand a văzut că femeia nu se mai întoarce cu bicicleta, hoţul s-a panicat.

Femeia a ajuns la un magazin unde şi-a ascuns bicicleta până când s-a dus să îşi aducă maşina. Între timp, hoţul i-a dat mesaje. I-a spus să aducă înapoi bicicleta furată pentru că are camere de supraveghere la casă şi a fost filmată. Dar Sharron Jenson nu s-a panicat şi i-a răspuns.

”Nu am furat bicicleta, am luat-o înapoi. Este bicicleta mea, de fapt”, i-a zis femeia la telefon. Cand a auzit, hoţul a încis. Aşa că, o mămică de 44 de ani a reuşit ceea ce poliţia nu a putut: să găsească un hoţ şi să îşi recupereze bunul furat.

După toată această experienţă, femeia şi-a dat seama de ce rata infracţionalităţii e ridicată: pentru că e uşor să furi ceva şi să scapi nepedepsit.

Sursa: boredpanda.com

Mai multe