Simona Secrier, soţia lui Mihai Constantinescu, mesaj sfâşietor după moartea artistului: ”Iubirea ta...”

29 octombrie 2019   Viață de vedetă

Celebrul cântăreţ Mihai Constantinescu s-a stins din viaţă la vârsta de 73 de ani, după cinci luni în care a fost internat în spital.

La scurt timp după ce şi-a pierdut viaţa, Simona Secrier, soţia artistului, a făcut public un mesaj sfâşietor, chiar pe pagina de Facebook a artistului.

Citeşte şi: Ultimele detalii despre Mihai Constantinescu: “Soţia lui nu se dezlipeşte o clipă de el”

'Iubirea ta este tatuată în inima mea! Drum lin, îngerul meu!', este mesajul postat alături de o fotografie în care apare un portret al artistului din tinereţe alături de o poezie de două strofe intitulată 'eu'. „Cine sunt eu aş vrea să-ţi spun/Dar nu voi şti-o niciodată/Un bulgăre de contradicţii/Ce nu se va sfârşi vreodată. Cine sunt eu nu ştiu nici eu/Un suflet printre stele/M-am rătăcit pe-acest pământ/cu gândurile mele', sunt versurile alese pentru a fi postat de soţia artistului.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, dr. Bogdan Opriţa, a declarat pentru Libertatea că artistul Mihai Constantinescu a murit, marţi, în jurul orei 19.00.

Citeşte şi: A murit cântăreţul Mihai Constantinescu

În urmă cu şase luni, în luna mai, Mihai Constantinescu fusese internat la Spitalul Floreasca după ce a suferit un stop cardiac. În cursul nopţii a suferit un al doilea, iar apoi a intrat în moarte cerebrală. Anterior, soţia artistului declarase pentru Libertatea că starea lui este gravă şi a cerut tututor să se roage pentru el. Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a spus de asemenea că prognosticul medicilor era rezervat.

Mai multe