Recent, medicul Monica Pop l-a vizitat pe Mihai Constantinescu şi a dat publicităţii noi detalii despre starea lui de sănătate. Potrivit acesteia, cântăreţul face progrese mici, însă are nevoie permanentă de îngrijire.

“L-am vizitat vineri şi este într-un real progres.Este fără doar şi poate într-un real progres faţă de ceea ce am văzut în săptămânile trecute. Mihai Constantinescu este un om minunat, cu un suflet mare, a fost mereu un om empatic. Este un om deosebit, iar soţia sa face nişte efoturi disperate", a spus Monica Pop, la Antena 3.

Citeşte şi: Averea lui Mihai Constantinescu. Artistul şi soţia lui au doar un apartament

Prietenii lui Mihai Constantinescu, fără veşti despre starea lui

După câteva scurte declaraţii pe care le-a oferit presei, imediat după ce Mihai Constantinescu a ajuns la spital, Simona Secrier şi-a dorit să păstreze discreţia privind starea de sănătate a soţului său.

Citeşte şi: Adevărul despre relaţia dintre Mihai Constantinescu şi Anastasia Lazariuc. "El a iubit-o mult"

Mara Bănică a povestit cum a refuzat să citească orice ştire despre prietenul său şi speră în continuare să iasă din spital şi să se viziteze reciproc, aşa cum obişnuiau.

"Nu m-am uitat la nicio ştire despre starea sănătătii lui Mihai. Nu am citit niciun articol de când Mihai este în spital. Întreb veşti despre el pe cei care-i sunt cu adevărat apropiaţi. Astă seară, fiul meu m-a întrebat cum se mai simte şi când mai vine pe la noi. “Curând, mami”, i-am spus. Ne-a vizitat de ziua mamei mele. Operat proaspăt, a urcat peste 50 de trepte şi a plecat târziu, in noapte. L-am condus acasă atunci si ne-am promis revederea în formulă lărgită, data viitoare şi cu Simona lui. Mă gândesc de ce îl încearcă Dumnezeu atât de tare pe omul asta care nu are nici pic de răutate, egoism sau rea intenţie. Nu ştiu. Dar ştiu că îl chinuie mult. Mult prea mult. Intr-o lume minunată, Mihai nu ar fi bolnav", a scris Mara Bănică.