Tenismena Emma Răducanu conduce o Dacia, deși e ambasadoarea Porsche

12 august 2024   Viață de vedetă

Campioana din 2021 de la US Open a primit gratis un Porsche estimat la 130 de mii de euro, însă ea este văzută pe străzi conducând vechea ei Dacia Sandero.

Este o celebritate în lumea sportului și un ambasador global pentru niște branduri de top, precum Dior, Tiffany, Evian, Vodafone, British Airways și Nike, și a primit gratis o mașină de lux de la brandul care a o sponsorizează. Însă Emma Răducanu și-a păstrat picioarele pe pământ și nu vrea să epateze defel.

Multă lume a început să comenteze imaginea cu faimoasa tenismenă de origine română la volanul primei sale mașini, un Dacia Sandero modest. Sportiva de 21 de ani a fost fotografiată în mașina ei din 2017, care este un exemplar al brandului românesc Dacia.

„Bravo ei! E bine s-o vedem pe Emma atât de modestă, în ciuda statutului ei de vedetă care căștigă milioane de euro!”, a comentat cineva pe rețelele sociale, când imaginile cu Răducanu la volanul Daciei Sandero au devenit publice.

Emma Răducanu a câștigat numai anul trecut peste 10 milioane de euro, beneficiind de sponsorizări substanțiale în calitate de sportiv de top. Tenismena n-avea mai mult de 19 ani când a primit cheile primului ei Porsche, după ce semnase contractul care o făcea ambasadorul brandului german de lux.

Cu toate că a mărturisit că și-a dorit dintotdeauna o astfeld e mașină, tot ea a promis că nu-și va vinde niciodată prima mașină, un Sandero pe care l-a cumpărat la mâna a doua în 2020. „Tata e român și Dacia a fost prima lui mașină. Așa că da, am un Dacia Sandero alb”, a ținut să spună simpatica sportivă.

„A fost amuzant! Am trecut testul auto cu trei zile înainte de-a se instaura carantina în pandemie și a trebuie să cumpărăm o mașină de urgență. Am cumpărat o Dacia Sandero la mâna a doua, pentru 5.000 de lire sterline. Am grijă de mașina mea. Și n-o s-o dau niciodată”, a ținut să adauge tenismena de origine română.

foto - Shutterstock

Mai multe