Dietă de atlet. Cristiano Ronaldo are șase mese pe zi!

De ce să mânânci o singură dată pe zi, când poți să te pui la masă de șase ori în aceeași zi?! Dar nu cantitatea e importantă, ci calitatea alimentelor consumate de unul dintre cei mai mari sportivi din lume.

Cristiano Ronaldo foto  Instagram jpg

Legendarul fotbalist care a făcut senzație când a jucat în echipa Manchester United mănâncă câte șase mese pe zi, pline ochi cu proteine. Evident că asemenea alegere nu a luat-o singur, ci la recomandarea unui nutriționist de top. A apelat la sfaturile unui specialist de pe vremea când juca pentru Real Madrid și adoră să guste niște avocado și pește proaspăt la prânz sau cină.

Printre preferatele lui Ronaldo se numără peștele-spadă, bibanul, codul și dorada, însă mănâncă adesea și carne de pui, pentru că e bogată în proteine și slabă în grăsimi. Evident că alcoolul și băuturile dulci nu au ce căuta în dieta lui. În schimb, ouăle, cartofii dulci, broccoli și quinoa sunt nelipside din farfuria lui.   

Când Cristiano Ronaldo s-a transferat la echipa Manchester United în 2021, s-a ridicat ștacheta în bucătăria clubului de fotbal, toată lumea se întreba ce mănâncă marele fotbalist, pentru a-i copia planul alimentar.

„Niciun jucător nu s-a atins de dulciurile care erau la dispoziție. Toți se întrebau ce gustă Cristiano. Evident că farfuria lui era cea mai curată și cea mai sănătoasă din tot clubul. Mi s-a părut minunat cum niciul coleg de-ai lui n-a mai îndrăznit să se atingă de fast food-ul care era la dispoziție!”, a ținut să precizeze un fost coleg de-ai spotivului de top.

La micul dejun, Ronaldo consumă brânză, șuncă, iaurt degresat, dar și avocado și pâine prăjită. La Euro 2020, fotbalistul a devenit cunoscut pentru faptul că, la conferința de presă, a înlăturat două sticle de Coca Cola care erau așezate în fața lui. Brandul respectiv era sponsorul oficial al meciului, însă asta nu l-a interesat pe sportiv.

Cristiano Ronaldo Instagram jpg

„Beți apă!”, a țipat el în portugheză, după care a recunoscut că se supără și când îl vede pe fiul lui cel mare că bea coca Cola. Întrebat dacă fiul lui are stofă de mare fotbalist, Cristiano a răspuns: „Încă nu! Sunt dur cu el, pentru că el bea câteodată Coca Cola și Fanta și mă supăr pe el. Mă cert cu el când mănâncă chips-uri, cartofi prăjiți și alte prostii”, a ținut acesta să spună.

foto - InstagramRecente

Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg
Dannii Minogue Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg
Rumer Willis foto  Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi foto  Shutterstock jpg
Celebritati jpg
Whitney Houston foto  Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei jpg
Olivia Munn și John Mulaney foto  Shutterstock jpg
Madonna jpg
să vorbim de vorbă  Oana & Ion jpg
Cindy Crawford Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk foto  Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei foto  Shutterstock jpg
Britney Spears foto  Shutterstock jpg