Ultima dorinţă a lui Mihai Constantinescu. Ce i-a promis surorii sale

15 mai 2019   Viață de vedetă

Din păcate, veştile despre starea de sănătate ale artistului nu sunt bune deloc. Familia s-a pregătit de ce este mai rău. Din păcate, este posibil ca artistul să nu se mai trezească. Ultima dorinţă a lui Mihai Constantinescu ar putea rămăne neîndeplinită.

Ultima dorinţă a lui Mihai Constantinescu

În anul 2017, artistul şi soţia lui s-au căsătorit civil în mare secret. Cu toate că se iubesc la nebunie, cei doi nu s-au grăbit să păşească la altar. Cu toate asta, ultima dorinţă a lui Mihai Constantinescu este să se căsătorească la biserică.

Artistul i-a promis surorii sale acest lucru. O iubeşte pe Simona la nebunie şi voia să o ducă în faţa altarului, cât mai curând. “I-a promis surorii lui că va face nuntă cu Simona”, a declarat Adriana Bahmuţeanu, la Acces Direct.

Mihai Constantinescu, stop cardio-respirator de 3 ori

Artistul a suferit un infarct luni seara. Medicii de pe ambulanţă l-au resuscitat 20 de minute. Apoi, la spital, acesta a mai suferit înca două stop cardio-respiratorii. Creierul artistului a fost privat de oxigen mult timp. Medicii susţin că doar un miracol îl mai poate salva.

Citeşte şi: Cine este Simona Secrier, femeia de lângă Mihai Constantinescu de peste 20 de ani

“Stop cardio-respirator (prin asistolă) resuscitat, instabilitate hemodinamică tranzitorie, endocardită recentă”, este diagnosticul pus de medici, conform surselor spynews.ro.

Citeşte şi: Averea lui Mihai Constantinescu. Artistul şi soţia lui au doar un apartament

„Artistul, din păcate, se află în stare foarte gravă la Terapie Intensivă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca. El a fost internat ieri dimineaţă, a venit în UPU în stop cardiorespirator, a fost resuscitat, intubat, se află la Terapie Intensivă”, a spus ministrul Sorina Pintea, despre starea artistului.

Citeşte şi: Adrian Daminescu a povestit ce a păţit Mihai Constantinescu

Mai multe