Averea lui Mihai Constantinescu

Artistul şi soţia lui au doar un apartament pe care Simona îl va moşteni după moartea lui. Cu toate că a cântat toată viaţa, artistul nu are conturile bancare pline. Mihai Constantinescu are probleme de sănătate încă din 2018. Conform Cancan.ro, în acest an a suferit o intervenţie chirurgicală, în secret.

În 2018, lui Mihai Constantinescu i-ar fi fost extirpat un rinichi. Operaţia nu a fost un succes şi artistul a avut parte de complicaţii urâte. Din pacate, acesta a fost declinul stării sale de sănătate. În ultimul an, cântăreţul a avut mai multe probleme.

Mihai Constantinescu, înmormântat la Cimitirul Ghencea

Acum, este posibil ca familia să îl deconecteze de la aparate. Medicii sunt rezervaţi în privinţa stării sale de sănătate. Conform sursei citate, Mihai Constantinescu s-a pregătit de înmormantare de câţiva ani. Acesta şi-a luat loc de veci în Cimitirul Ghencea.

“Se simţea rău încă de la începutul lui 2018. L-am vizitat, acum, şi era o mână de oase şi piele. Nu l-am mai recunoscut, nici nu mai putea vorbi. Nu mai are nicio şansă de supravieţuire. Are mormântul deja pregătit. Anul trecut i-au extirpat un rinichi şi au apărut complicaţii. Este foarte grav! Familia s-a împăcat cu situaţia”, a povestit o persoană apropiată de Mihai Constantinescu.

Citeşte şi: Adrian Daminescu a povestit ce a păţit Mihai Constantinescu: ”Dormea şi soţia şi-a dat seama că nu mai respiră”

Mihai Constantinescu, nuntă secretă în 2017

“Este căsătorit cu Simona Secrier, au făcut nunta în secret. În ultimul an, femeia a renunţat la muncă şi a preferat să stea lângă soţul ei. L-a vegheat tot timpul. De altfel, ea va moşteni apartamentul pe care l-au achiziţionat cu ajutorul unui credit. Asta este toată averea cântăreţului. Nu are nimic altceva pe numele său”, a mai dezvăluit sursa citată.

Citeşte şi: Cine este Simona Secrier, femeia de lângă Mihai Constantinescu de peste 20 de ani