Ultimele informaţii despre starea de sănătate a Irinei Rimes. Artista a ajuns la spital în stare gravă, de Revelion

2 ianuarie 2020   Viață de vedetă

Irina Rimes a fost operată şi rămâne în continuare internată în spital, sub supraveghere medicală. Deşi nu a dezvăluit diagnosticul pus de doctori, artista le-a spus fanilor că i-a fost descoperită o hemoragie internă şi că medicii au decis intervenţia chirurgicală de urgenţă.

Irina Rimes a specificat că este ceva grav, însă în prezent pare că starea sa este una bună şi a primit primele vizite la spital.

“Partea cea mai grea a trecut. Prefer să păstrez diagnosticul pentru mine, dar mulţumesc pentru gândurile frumoase şi susţinere. Cel mai mult îmi pare rău că nu am putut să fiu prezentă la concertul din Iaşi”, a spus artista. 

Citeşte şi: Irina Rimes a lansat o nouă piesă, iar fanii sunt în delir. „Nicăieri”, melodie inspirată din realitate

Potrivit stirileprotv.ro, starea de sănătate a Irinei Rimes este bună acum şi, cel mai probabil, vedeta va fi externată joi. Cântăreaţa a ajuns la spitalul Elias din Capitală, în jurul orei 5:00 dimineaţa, cu o problemă gravă de sănătate. A rămas internată după ce medicii au descoperit o hemoragie internă au decis să o opereze de urgenţă. Intervenţia a durat aproximativ o oră, iar în prezent Irina Rimes rămâne internată sub supravegherea cadrelor medicale. 

În ziua de Revelion, Irina Rimes a anunţat pe Istagram că a ajuns la spital

Irina Rimes a făcut un live pe contul său de Instagram, unde a apărut cu o perfuzie la mână, anunţându-şi fanii că nu-şi poate onora angajamentul de a fi pe scenă în noaptea de Revelion.

Citeşte şi: Irina Rimes a izbucnit după ce a fost acuzată că e manelistă: "Văd în Adrian Minune cu muzician excelent. Am cântat cu plăcere"

“Bună dimineaţa dragii mei! O dimineaţă mai puţin bună pentru mine, eu care m-am trezit la spital internată. Fac acest video ca să spun că-mi pare extrem de rău că programul meu din seara asta de la Iaşi se anulează. Am fost internată aseară în spital cu o problemă gravă de sănătate. Medicii nu mă lasă să plec acasă, pentru că am hemoragie internă. Probabil în două sau trei ore intru în operaţie, să-mi ţineţi pumnii şi vreau încă o dată să spun că-mi pare extrem de rău că nu sunt acolo în noaptea de Revelion”, le-a spus artista fanilor.

Mai multe