Cei doi ar fi interpretat piesa Mihaelei Runceanu, "De-ai fi tu salcie la mal", însă un val de critici a inconjurat-o pe Irina Rimes, odată ce imaginile au fost făcute publice.

Citeşte şi: Nicoleta Luciu s-a pus pe slăbit şi e de nerecunoscut! Cum arată fosta vedetă TV după ce şi-a recuperat silueta care a consacrat-o

În replică, artista a postat recent, pe pagina sa de Instagram, un mesaj adresat prin care spune că nu s-a temut nicio clipă că i se va putea pune eticheta de „,manelistă”.

„Eu respect orice fel de manifestare muzicală atâta timp cât interpretarea este de calitate. Muzică este despre emoţie, nu despre categorii. De-ai fi tu salcie la mal’ este o piesă veche românească şi face parte din identitatea naţională a poporului, îmi face mare plăcere s-o cant ori de câte ori am ocazia. Am cântat cu plăcere această melodie cu Adrian , la invitaţia acestuia, fără prejudecăţi, fără ezitări din perspectiva că cineva ar putea să mă numească manelistă. Văd în Adrian un muzician excelent şi pot să fac abstracţie de orice atunci când e vorba de talent”, a declarat Irina Rimes.

Citeşte şi: Cele mai sexy zodii de femei în ochii bărbaţilor. Zeiţa de pe locul 3 este Scorpion

Irina Rimes este din Republica Moldova şi s-a lansat în România cu piese care au devenit hituri. Una dintre cele mai populare este "Poem", cântată în duet cu The Motans. Irina Rimes face parte şi din jurul "Vocea României", alături de artişti importanţi, precum Smiley, Tudor Chirilă şi Horia Brenciu.