Vedete care au avut relații intime cu bona copiilor. „Omul nu e monogam!”

29 noiembrie 2022   Viață de vedetă

Atunci când celebritățile se despart, există întotdeauna un motiv bine întemeiat, care poate fi descoperit câteodată cât mai aproape de casă...

A devenit o modă la Hollywood să te apropii nepermis de mult chiar de persoana care are grijă de copiii tăi. Trădarea soției cu „a doua mamă a copiilor” este pe cât de imorală, pe atât de des întâlnită printre starurile de peste ocean.  

Robin Williams

Regretatul comic s-a însurat cu prima lui soție, Valerie Velardi, în 1978, după care a înșelat-o fără să stea prea mult să se gândească la infidelitatea comisă. „Femei extrem de atrăgătoare se aruncă la picioarele unor bărbați de statutul lui. Dar recunosc că mi-a fost tot mai greu să uit de celelalte femei din viața lui când am devenit mamă”, a declarat Valerie.

Femeia care a declanșat divorțul actorului a fost chiar bona copilului lor, Zak, pe nume Marsha. Dar aventura dintre ei n-a fost o nimica toată, ci o relație complexă, care s-a transformat într-o căsnicie, Robin căsătorindu-se cu Marsha, în 1989, la scurt timp după divorțul său.  

Ethan Hawk

Actorul a ajuns la altar cu Uma Thurman în 1998. Pe timpul mariajului lor, au venit pe lume doi copii, însă acest lucru n-a cântărit destul atunci când s-a ajuns la divorț, în 2005. Câteva luni mai târziu, Ethan s-a însurat cu fosta bonă a celor doi copii ai lui, Ryan Shawhughes. Coincidență sau nu?

Mulți spun că idila celor doi a început chiar din timpul primului mariaj al actorului cu Uma. Hawk a negat că ar fi înșelat-o pe Turman cu bona copiilor, însă tot el a ținut să declare sus și tare că „omul nu e făcut monogam”.

Jude Law

În 2005, logodna actorului cu Sienna Miller s-a rupt după ce ea descoperise că partenerul ei de viață o înșela chiar cu persoana în care aveau cel mai mult încredere – bona copiilor lui. După ce s-a declanșat scandalul, Jude i-a cerut scuze în mod public lui Miller pentru faptul că a înșelat-o cu Daisy Wright. Actrița a fost emoționată până la lacrimi dde scuzele lui publice și l-a primit înapoi în viața lui, în 2009, însă nici de data aceasta n-au reușit să rămână împreună, despărțindu-se efinitiv în 2011.

Ben Affleck

Din 2005, când actorul ajunsese la altar cu Jennifer Garner, până în 2015, când s-au despărțit, cei doi soți păreau perfecți împreună. Cel puțin până să se bage bona copiilor între ei și să strice frumusețe de căsnicie! Se pare că Ben a sedus-o pe Christine Ouzounian, bona celor trei copii ai lui cu Garner, iar Jen a fost cea care n-a negat relația fostului ei soț cu Christine.

Mick Jagger

Fosta angajată a liderului trupei Rolling Stones, Claire Houseman, s-a dus direct la presă și le-a spus celor de la The Mirror că ea s-a culcat cu faimosul rocker când acesta era încă însurat cu modelul Jerry Hall. „Vreau să-mi cer iartare de la Jerry, dar nu m-am putut abține”, a spus Claire în celebrul tabloid.

Jerry i-a dat papucii lui Mick tocmai pentru că se săturase de infidelitățile lui. „Am reușit să-l conving să renunțe la droguri, dar el nu și-a tratat niciodată dependența de sex!...”, a dezvăluit fosta soție e megastarului rock.

Foto - Shutterstock

Mai multe