Ultimele cuvinte spuse de Celine Dion soțului care i-a murit în brațe

Rene Angelil, singurul bărbat pe care faimoasa cântăreață l-a iubit, a murit de cancer la gât în 2016, chiar în brațele ei. După tragedia suferită, Celine a început să vorbească despre sufletul pereche pierdut și cum a fost să-și ia „Adio!” de la Rene Angelil.

image

Suferința lui Angelil a fost de lungă durată, cancerul revenind pentru a doua oară în cazul lui. Bietul om ajunsese să fie hrănit cu lingurița în ultimele stadii ale bolii, iar soția lui devotată i-a fost alături la fiecare pas.

De fapt, Celine a renunțat la carieră ca să-i fie alături soțului bolnav. Și tot ea a fost ultima persoană pe care bărbatul aflat pe moarte a văzut-o. Dion l-a ținut în brațe pe Rene chiar și în secunda în care acesta și-a dat ultima suflare. Care au fost ultimele cuvinte ale cântăreței pentru soțul ei mult iubit înainte ca acesta să-i moară în brațe?

„I got this!”, i-a spus Celine lui Rene înainte ca acesta să se prăpădească. E un soi de „E OK, mă descurc”. Nu știm exact la cine se referea vedeta – la ea, că va face față la ceea ce va urma după moartea lui, sau la el, că e OK să plece, să scape de suferință. Indiferent de situație, ea l-a asigurat pe cel pe care l-a iubit o viață întreagă că e totul va fi bine. Oricum, ulterior, a oferit chiar ea mai multe explicații.  

Vorbind despre dragostea care i-a unit, Dion a dezvăluit: „A fost unică. Și, chiar dacă el nu e fizic lângă mine, e în continuare parte din mine. Îl văd în fiecare zi prin ochii copiilor mei. I-am spus chiar înainte să plece: «O să fie bine, nu-ți faci griji pentru nimic, mă descurc, am avut întotdeauna încredere în tine. Ne iubim atât de mult. Nimeni nu merită să sufere, te-ai descurcat bine, băiete!»”, a spus vedeta printre lacrimi.

image

„Faptul că sunt părinte singur îmi dă o putere aparte”, a continuat Celine să explice. „Pentru că ei au nevoie atât de mult de mine!”.

Celine l-a întâlnit pe Rene când n-vea mai mult de 12 ani, iar el avea 38 de ani, când fratele ei i-a trimit o casetă cu ea cântând producătorului muzical. Cei doi au devenit un cuplu când ea avea 19 ani și el, 45. S-au căsătorit în 1994 și au trei fiii împreună. Fostul manager al cântăreței a fost diagnosticat cu cancer în 1999 și s-a vindecat complet după ce făcuse tratament.

Din păcate, crunta boală a revenit și Rene s-a operat în decembrie 2013. În septembrie 2015, primise vestea îngrozitoare de la medici că mai avea doar trei luni de viață.

În momentul dispariției lui, cuplul era deja căsătorit de 21 de ani, iar dragostea ei pentru el continuă și-n ziua de azi.

Foto - Shutterstock



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg