8 lucruri pe care nu te-ai gândit să le pui în ramă

29 ianuarie 2018   Casă și Grădină

Te-ai săturat de aceleaşi obiecte agăţate pe perete? Vrei să decorezi pereţii cu ceva deosebit. Iată opt lucruri pe care nu te-ai gândit să le pui în ramă. În plus, dacă eşti colecţionar/ă de lucruri interesante, atunci le poţi etala cu ajutorul ramelor.

Tapet în loc de poster

Poate că ai avut în plan decorarea pereţilor cu tapet. Ai găsit un model care îţi place, însă preţul te pune pe gânduri. O variantă de a înlocui posterele este să înrămezi o bucată din tapetul care ţi-a atra atenţia. Este o metodă de a aduce un plus de persoanlitate în casă şi nu vei avea aceleaşi imagini cumpărate de majoritatea din magazinele de decoraţiuni interioare.

Coperţi de CD-uri

Vremea CD-urilor a trecut de mult. Acum putem avea direct pe telefon muzica pe care ne-o dorim. Totuşi, dacă ai o colecţie de CD-uri, ai putea lua în calcul să le înrămezi. Aranjate într-un stil precum fotografiile de pe Instagram, prin această metodă expui o parte din personalitatea ta.

Timbre sau vederi vechi

Dacă ai o colecţie de timbre sau vederi vechi, nu le ascunde prin cutii sau sertare. Le poţi înrăma pentru a obţine un tablou unic pe pereţii casei tale. Iar prietenii te vor invidia pentru această ingenioasă metodă pe care ai ales-o să expui timbrele sau vederile.

Mai multe