Lampa care îţi transformă dormitorul într-o pictură de Van Gogh!

22 septembrie 2018   Casă și Grădină

Dacă îţi place să ai un dormitor desprins din poveşti şi o atmosferă pe măsură, îţi recomandăm această lampă superbă. Este arma secretă a fiecărui designer de interioare. Şi totul datorită aspectului său elegant, rafinat şi de basm!

Lampa care îţi transformă dormitorul într-o pictură de Van Gogh este o lampă-Lună. Recreează cu succes lumina lunii în diferite etape ale ei. De la Lună normală la Lună plină în 2 secunde!

Este o lampă 3D care te ajută să aduci în intimitatea căminului tău o bucăţică din Luna de pe cer. Fiecare din ele are forma perfectă a acestui satelit natural. Redă cu succes şi suprafaţa exactă a acestui corp astral.

Lampa-Lună vine în două variaţii de lumină: albă şi galbenă. Te poţi bucura de lumina lor şi pe timp de zi, dar şi pe timp de noapte. Vine echipată cu baterii puternice care durează de la 8 ore până la 30 de ore. Viaţa bateriilor durează în funcţie de intensitatea aleasă.

În plus, pe lângă rafinamentul pe care îl va adăuga oricărei încăperi, lampa-Lună mai are un atuu. Este extrem de potrivită pentru a îţi face poze lângă ea. Este extrem de ieftină, cu un preţ de 27.99 $. O poti cumpăra de aici.

Mai multe