Organizează-ţi garderoba

23 aprilie 2018   Casă și Grădină

Dacă dormitorul este mic şi dulapul nu este niciodată suficient pentru toate lucrurile pe care le ai, ţine cont de următoarele sfaturi. Te vor ajuta să-ţi organizezi garderoba şi să nu mai ai niciun fel de probleme cu hainele.

Renunţă la ce nu mai foloseşti

Sortează hainele şi pune-le deoparte pe cele cu care nu te mai îmbraci sau pe care nu le-ai mai purtat de foarte mult timp. Astfel îţi vei da seama care sunt hainele cu care de fapt te îmbraci, ce trebuie să-ţi mai cumperi. În plus, aşează-le în dulap în funcţie de cum le îmbraci. Dă-le în spate pe cele cu care te îmbraci mai rar şi lasă-le în faţă pe cele pe care le îmbraci săptămânal.

Aşază hainele pe categorii

Separă cămăşile de pantaloni, tricourile de rochii, pentru a le aşeza pe categorii. Pantalonii ocupă de obicei cel mai mult spaţiu în dulap,  apoi tricourile şi bluzele, rochiţele şi fustele. Cu o garderobă organizată îţi va fi mai uşor să găseşti hainele de care ai nevoie în fiecare zi.

Foloseşte sertarele dulapului

Hainele dezordonate ocupă întotdeauna mai mult spaţiu, aşadar, pentru a mări spaţiul, trebuie din nou să le organizezi pe categorii. Pune în sertare pijamaua, şosetele, lenjeria intimă, curelele. De asemenea, un sertar poate fi destinat tricourilor.

;

Mai multe