Idei pentru organizarea garderobei

1 66962 original jpg jpeg

Ai tot felul de haine, indiferent de anotimpul în care ne aflăm, şi nu găseşti niciodată cu ce să te îmbraci? Este posibil să fie din cauza şifonierului prea încărcat. Pentru a-ţi uşura munca în căutarea ţinutei perfecte, ţine cont de câteva idei pentru organizarea garderobei.

Înainte de a te apuca să-ţi sortezi hainele,scoate-le pe toate din şifonier şi pune-le,de exemplu,pe pat. Acest prim pas important necesită să elimini totul din şifonier:haine,umeraşe,cutii.

Idei pentru organizarea garderobei. Organizează hainele pe categorii

Pune tricourile la tricouri,cămăşile la cămăşi şi tot aşa,până termini de sortat toată îmbrăcămintea. Pentru anumite accesorii vestimantare,cum sunt eşarfele,curelele sau lenjeria intimă,poţi să foloseşti cutii de carton,recipiente de plastic şi să foloseşti etichete.

Idei pentru organizarea garderobei. Elimină articolele vestimentare nedorite

Poţi să sortezi lucrurile pe 3 categorii:lucruri de păstrat,lucruri de aruncat şi lucruri de donat. Această parte a organizării şifonierului poate fi foarte dificilă,dar nu imposibilă. Poţi să iei decizia corectă răspunzând la următoarele întrebări:„Am purtat acest tricou sau fustă în ultimul an?“,„ Acest sacou este încă la modă?“,„ Chiar am nevoie de atâtea bluze care arată aproximativ la fel?“. Dacă răspunsul la multe dintre întrebări este „nu“,înseamnă că acele haine nu trebuie să-ţi mai ocupe inutil locul în şifonier.

Idei pentru organizarea garderobei. Împătureşte hainele

Împătureşte tricourile,bluzele sau puloverele pentru a preveni şifonarea sau alunecarea lor de pe umeraşe. Dacă utilizezi un sertar,pune hainele vertical,mai degrabă decât pe orizontală. Pentru rafturile deschise,asigură-te că nu pui prea multe haine pe acelaşi raft.

Idei pentru organizarea garderobei. Ţine rochiile pe umeraşe

Aceasta este o modalitate simplă de a păstra hainele organizat,mai ales dacă ai foarte multe rochii sau costume. Dacă şifonierul tău este prevăzut doar cu o bară pentru umeraşe,atârnă rochiile mai lungi. Dacă-ţi mai rămâne în partea de jos spaţiu suficient,poţi să-l ocupi cu cutii în care ai pus curele,genţi sau eşarfe. Totodată,poţi să aşezi hainele pe culori.



Recente

Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg
sRGB 24 SU1 PR LINEN LDIV 01 6246 online jpg
Cum poți compune o ținută rock, dar extrem de feminină jpg
torturi jpg
shutterstock 239166247 jpg
Cheesecake cu visine  Sursa foto shutterstock 257497624 jpg
menstruatie jpg
mătuşă jpg
medic  foto   Shutterstock jpg
Paste cu sos pesto  Sursa foto shutterstock 156789950 jpg
Cum se curăță ecranul televizorului jpg
nuntă  foto   Shutterstock jpg
Cum alegi oja semipermanentă potrivită și cum se întreține corect jpg
Cum stii daca te ingrasi din cauza tiroidei  Sursa foto shutterstock 332045699 jpg