Medicul Monica Pop a dezvăluit reţeta pentru creşterea imunităţii: "Vitamina C, o prostie, un mit!"

17 martie 2020   Lifestyle

Pandemia de coronavirus a luat prin surprindere lumea întreagă, iar în România numărul cazurilor creşte de la o zi la alta. În acest context, medicii şi autorităţile au făcut mai multe recomandări pentru a împiedica răspâdirea Covid-19. Printre ele se numără statul acasă, spălatul pe mâini, dar şi consumul de alimente sănătoase şi urmarea unei diete bogate în vitamine şi nutrienţi.

Medicul Monica Pop a făcut mai multe declaraţii în acest sens şi a oferit public o reţetă menită să sporească iminitatea organismului. 

„Se estimează că vârful de epidemie va fi săptămâna viitoare. Am o informaţie pe surse, că România este cotată drept una dintre cele mai bine administrate ţări din lume, din acest punct de vedere.” a spus Monica Pop, într-o emisiune la Antena Stars.

Oana Cuzino, apel către români: ”Să nu intrăm în panică. Nu are loc apocalipsa!”

Monica Pop, despre Vitamina C

Medicul Monica Pop a atras atenţia că vitamina C nu are niciun fel de efect asupra sistemului imunitar, cel puţin nu la nivel de pastile cumpărare din farmacie, ci mai degrabă din alimente naturale, de tipul fructelor.

„E o mare prostie vitamina C. Vitamina C este un mit foarte bine vândut pentr orice. În această situaţie ar trebui să fie făcută intravenos, nu aşa. Să nu uite nimeni că vitamina C are şi efecte secundare.” a mai spus doctorul.

Cum îţi prepari acasă dezinfectat pentru mâini. Reţeta recomandată de specialişti

Tratamentul pentru creşterea imunităţii recomandat de Dr. Monica Pop

- Isoprinosine 3 pe zi, un flacon - Vitamina A - 2 capsule pe săptămână (sau 1-2 ml se bea din soluţie de Vit A) - Vitamina D3, f f importantă şi necesară, 3000-5000 u zilnic. La persoane cu deficit mai mare, chiar 8000 - 10000 u/zi.

Tratamentul se ţine zilnic, pentru o perioadă de 30 de zile.

Mai multe