De ce trebuie să porți lenjerie intimă roșie sub hainele albe

9 august 2023   Modă

O tânără a făcut senzație pe rețelele sociale după ce-a purtat lenjerie roșie sub haine albe. De ce e de preferat această combinație vestimentară?

Trebuie să recunoaștem că am încercat adesea să potrivim lenjeria intimă perfectă cu o rochie vaporoasă albă, care să nu lase la vedere sutienul sau bikinii. Iar problema aceasta este întâlnită mai ales vara, când hainele purtate sunt mai sumare și riscul de a-ți etala lenjeria intimă este mai mare.

Taylor Donoghue a devenit faimoasă pe TikTok după ce le-a recomandat femeilor din întreaga lume să facă o combinație vestimentară surprinzătoare. Cei care au urmărit filmulețul postat de ea au rămas cu gura căscată când au auzit propunerea ei. De fapt, mulți au refuzat să creadă că e posibil să porți lenjerie intimă roșie și să nu se vadă deloc sub niște haine albe.

Karen, unul dintre fondatorii companiei Leze the Label a încercat trucul vestimentar propus de Taylor și nu i-a venit să creadă că este cât se poate de valabil. Experimentul acesteia, realizat chiar în fața camerei de filmat și postat ulterior pe TikTok, a fost urmărit de 8,7 milioane de oameni din întreaga lume. Succesul avut cu o astfel de postare i-a adus acesteia titulatura de „detectivul lenjeriei intime” pe renumita platformă online.

„Cum e posibil să am peste 30 de ani și să descopăr asta abia acum?!”, s-a întrebat retoric o femeie care a urmărit întregul experiment. „Simt că prietenele mele și întreaga mea familie m-au mințit până acum”, a conchis aceasta. „Roșu e ultima culoare pe care aș fi încercat s-o combin cu albul”, a comentat altcineva pe bună dreptate.

„Am încercat cu lenjerie intimă de culoarea pielii, de un gri deschis sau bej, dar roșul a ieșit învingător, nu prea înțeleg cum…”, a declarat cineva din echipa Leze. În ciuda succesului experimentului vestimentar, s-au găsit și câteva voci care să comenteze negativ întregul video. „Nu funcționează dacă ai pantaloni subțiri!”, a spus cineva. „Depinde de culoarea pielii pe care o ai”, a adăugat altcineva.

În tot acest timp, s-au găsit și câțiva care să explice întregul fenomen: „Atunci când este acoperit de alb, roșul absorbă lumina într-un fel în care o face să se amestece cu nuanța pielii și n-o reflectă”, a comentat o femeie.

foto - Shutterstock

Mai multe