Natalie Portman poartă haine la mâna a doua! A renunțat la piele acum 20 de ani

„Regina veganismului” de la Hollywood vorbește despre modă sustenabilă și dezvăluie motivul pentru care a renunțat să poarte haine noi.

image

Credeam că divele de la Hollywood nu suportă să fie zărite în aceleași haine de două ori sau, mai rău, să poarte ținutele altcuiva. Totuși, nu trebuie să percepem moda sustenabilă ca pe ceva rău. Dimpotrivă. O vedetă de calibrul lui Natalie Portman face shopping din magazinele vintage, pline cu haine purtate în trecut de alții, și nu se gândește că-și umple garderoba cu ținute second hand de fapt. E mult mai drăguț să spui că adori piesele vintage, de colecție decât să recunoști că scotocești după „comori” în magazinele cu haine vechi, nu?

Totuși, actrița din „Lebăda neagră” este o mare susținătoare a modei sustenabile. Vorbind cu cei de la The Hollywood Reporter, Natalie a recunoscut, zilele trecute, că nu e deloc străină de subiectul spinos al încălzirii globale și că face tot ce-i stă în putință pentru a duce o viață cât mai „verde”.

„Vorbim mult despre încălzirea globală acasă la noi și încercăm să ne ajustăm stilul de viață cât mai mult pentru a proteja planeta”, a dezvăluit Portman. Una dinte măsurile luate de ea personal e să nu mai folosească haine realizate din țesături provenite de la animale și să-și cumpere ținute doar din magazinele vintage.

„N-am mai cumpărat sau folosit vreun produs provenit de la animale, ca pielea sau blana, de 20 de ani!”, se mândrește vedeta de la Hollywood. „Cumpăr haine vintage și doar dacă e absolut necesar. Mai mult, repar hainele rupte sau deșirate, nu le arunc”, a continuat „Regina veganismului” din Cetatea Filmului.

Celebra activistă este vegetariană de la 9 ani și a devenit vegană în urmă cu 10 ani, în 2011, după ce a citit cartea lui Jonathan Safran Foer, „Mâncând animale”. De-atunci, actrița a pășit adesea pe covorul roșu de la premierele hollywoodiene purtând ținute vintage, creații vegane sau rochii realizate special pentru ea de creatori de modă care respectă stilul ei de viață ecologic.

image

„Am devenit vegană pentru a proteja mediul și animalele”, a pus ea punctul pe i.

Pe lângă schimbările pe care le-a făcut din punct de vedere vestimentar, Natalie folosește o aplicație de împărțit drumul cu altcineva atunci când are de mers undeva. Și alege tot timpul numai mașini electrice. În ceea ce privește călătoriile ei, Portman încearcă să meargă în concediu în locuri unde poate ajunge și cu trenul. Iar, dacă n-are încotro, și trebuie să ia avionul și să polueze în acest mod, se asigură că face asta doar dacă merge undeva unde stă destul de mult timp.

Pe lângă veganism și pasiunea ei pentru protejarea planetei, Natalie Portman e preocupată și de justiția socială, fiind o mare susținătoare a mișcărilor care protejează femeile de agresiunile de orice fel.

Foto - ShutterstockRecente

WhatsApp Image 2023 06 09 at 15 00 39 jpeg
comunicat 1920x1080 png
Șeica Moza foto  Shutterstock jpg
Barbarella jpeg
WhatsApp Image 2023 06 02 at 00 58 51 jpeg
Bebe Rexha se lupta cu kilogramele in plus Sursa foto shutterstock 2271496475 jpg
Afis LineUp FULL  cu Parteneri  16p9 1920x1080px NVS  Digital RE 8iun png
Arnold Schwarzenegger foto  Shutterstock jpg
Kate Middleton foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg