Cea mai simplă reţetă de croissant cu migdale
Dacă îţi doreşti să încerci un desert simplu, dar n-ai prea mult timp la dispoziţie încearcă această reţetă simplă de croissant cu cremă de migdale.
Croissant cu migdale - ingrediente necesare:
Cum faci cea mai pufoasă omletă. Secretul pe care trebuie să-l ştie orice gospodină
- opt croissante - 150 de grame de unt nesărat - 75 de grame de zahăr pudră - patru linguri cu făină - 400 de grame de migdale măcinate - 100 de grame de fulgi de migdale
Cum faci cele mai pufoase clătite cu lapte de soia
Croissant cu migdale - mod de preparare:
Încălzeşte cuptorul la 170 de grade Celsius.
Într-un vas mare, pune untul, zahărul, făina şi migdalele măcinate într-un blender, iar apoi amestecă bine pentru a le combina.
Taie croissantele pe lungime, ca şi cum ai face un sandvil, iar apoi întinde pasta de migdale şi unt în interior.
Pune la loc capacele pentru a-i închide, iar apoi pune-i pe o tavă întinsă de copt.
Întinde restul de pastă de migdale pe suprafaţa croissantelor şi presară fulgii de migdale.
Coace-le pentru zece minute, iar apoi pudrează-le cu zahăr pudră din abundenţă.
Poftă bună!