Chifteluţe pe frigărui
Duminica este ziua în care ne răsfăţăm. Aşadar, ce zici de nişte chifteluţe pe frigărui?
Ai nevoie de
500 g piept de pui50 g caşcaval1 ardei grassare2 căţei de usturoi1 legătură pătrunjelsos de roşiigarnitură de cartofi prăjiţiPentru decormăsline, tăiate rondelebrânză de caprămorcov, mărunţitardei gras roşu, tăiat fâşiicimbru proaspăt
Preparare
Speli pieptul de pui şi-l treci prin maşina de tocat cu sită mare. Amesteci carnea cu ardeiul şi cu usturoiul mărunţiţi, caşcavalul ras, pătrunjelul tocat, sare şi piper, după gust. Aşezi carnea pe beţele de frigărui şi le frigid, pe ambele părţi, pe grătarul încins, uns cu ulei până se rumenesc frumos.
Formezi pe fiecare frigăruie chipuri simpatice din bucăţele de brânză, măsline tăiate rondele, bucăţele de morcovi, fâşii de ardei şi cimbru. Serveşti alături de sos de roşii şi de cartofi prăjiţi.