Crap cu sos roşu
14 martie 2018
Rețete
Combinaţia de peşte cu legume este mereu delicioasă şi are puţine calorii. Iată cum se face crapul cu sos roşu!
Ai nevoie de
700 g file de crapsarepiper măcinat1 ceapăulei50 ml bulion1/2 cană vin roşuseminţe de chimen, opţional
Pentru garnitură
cartofi natur
pătrunjel, tocat
ardei graşi, sotaţi
Mod de preparare
Speli fileurile şi le condimentezi cu sare şi piper, după gust. Mărunţeşti ceapa, o căleşti şi stingi cu bulion şi vin. Le ţii pe foc mic până când dau într-un clocot, guşti şi, dacă e cazul, presari sare şi piper. Adaugi peştele, chimenul, dacă doreşti, şi laşi pe foc aproximativ 10 minute. Serveşti peştele cu cartofi natur, pătrunjel şi ardei sotaţi.