Inimioare umplute

17 februarie 2018   Rețete

Îndulceşte-ţi perechea cu aceste inimioare umplute cu frişcă. te va iubi ca în prima zi.

Ai nevoie de

125 g făină100 g unt250 ml apă1 praf de sare3 ouă500 ml smântână dulce pentru frişcă

Cum se prepară

Pui apa, untul şi sarea într-o cartiţă şi, când dă în clocot apa, adaugi făina şi amesteci energic pentru a nu se forma cocoloaşe. Dai deoparte şi amesteci până când se răceşte aluatul, apoi adaugi ouăle, unul câte unul, şi omogenizezi.

Pui aluatul în poş şi formezi inimioare direct în tava tapetată. Ai grijă să laşi spaţii între ele, deoarece pot creşte la copt. Dai tava la cuptor până când se rumeneşte aluatul, apoi laşi inimioarele să se răcească.

Mixezi smântâna până când se întăreşte. O pui în poş şi umpli jumătate din inimioare, apoi aşezi deasupra restul inimioarelor.

Mai multe