Inimioare de biscuiţi
Nimic mai simplu şi mai aspectuos decât biscuiţii cu unt în formă de inimă. Sunt un desert minunat pentru finalul cinei de Ziua Îndrăgostiţilor.
Ingrediente
200 g unt moale
150 g zahăr pudră
50 g zahăr brun
375 g făină
5 g praf de copt
1 praf sare
2 ouă
Preparare
Baţi bine untul cu zahărul pudră şi cu cel brun. Separat,amesteci praful de copt cu făina şi cu sarea. Încorporezi în crema de unt ouăle,unul câte unul,şi amestecul cu făină,în ploaie. Din aluatul obţinut decupezi biscuiţi în forma dorită,apoi îi aşezi într-o tavă,acoperită cu hârtie de copt,şi o dai la cuptorul încins. Sunt gata când devin uşor arămii. Îi decorezi după preferinţă.
Sursă foto:Hepta