Cele mai frumoase destinaţii de iarnă pentru un city break

7 decembrie 2017   Travel

Zăpadă, târguri de Crăciun, oraşe frumos împodobite în haine de sărbătoare, iarna şi mai ales înaintea sărbătorilor e prilejul perfect pentru un city break într-un oraş din Europa. Noi îţi spunem care sunt cele mai frumoase destinaţii în care să petreci câteva zile de vis: 

Tallinn

Capitala Estoniei se transformă în această perioadă într-un oraş de poveste. Nu este foarte aglomerată, având un aer de oraş provincial, iar mâncarea tradiţională este delicioasă. Vinul, cafenelele cochete în care să-ţi petreci după-amiezile, catedrala fermecătoare sunt câteva detalii care recomandă Talinn-ul ca una dintre cele mai bune destinaţii de iarnă pentru un city break.

Oslo

Poate că ideea de a pleca într-un oraş nordic în perioada iernii nu încântă pe toată lumea. Ei bine, este o idee fantastică fiindcă oraşul e plin de culoare şi lumină. Patinoare, priveliştea de poveste, numeroasele activităţi de iarnă sunt printre atracţiile pe care le oferă Oslo.

Sevilla

E oraşul ideal pentru un city break dacă vrei o mică pauză de la decoraţiile şi colindele de Crăciun. Dacă vrei doar să admiri arhitectura spectaculoasă a oraşului, să savurezi mâncărurile specifice locului şi să te bucuri de o vreme de primăvară, Sevilla e oraşul în care trebuie să mergi.

Berlin

Capitala Germaniei pare că se transformă în perioada iernii. Lacurile îngheaţă, pretutindeni oraşul e împodobit cu brazi şi luminiţe, iar pieţele de Crăciun te fac să intri în atmosfera de sărbătoare.

Valletta

Arhitectura oraşului e spectaculoasă şi desprinsă parcă din epoci demult apuse. Preţurile sunt mai mult decât acceptabile, vremea blândă, oraşul e liber. Vizitează locurile istorice şi admiră peisajul desprins parcă din cărţile de istorie.

Mai multe