Antrenorul Laurenţiu Reghecampf şi soţul impresarei a fost nevoit să comenteze incidentul dintre Anamaria şi Dan Alexa. 
 
Dacă iniţial a spus că nu ştie nimic, ulterior, el a venit cu declaraţii şi a explicat că cei doi au...”o relaţie specială”.
 
”Ana este soţia mea şi o cunosc cel mai bine. Pune foarte mult suflet la orice echipă lucrează. Nu ne interesează pe niciunul cum scriu şi ce vorbesc toţi! A fost un gest copilăresc al Anei, pe care-l regretă, un gest care vine în urma unui conflict între ea şi Dan, din cauza faptului că jucatorii aduşi nu s-au ridicat ieri la nivelul dorit de ei. Se întâmplă şi astfel de lucruri în momentul când vrei să construieşti o echipă, trebuie răbdare, lucru care nu există în România.
 
Îmi pare rău pentru Dan şi familia lui şi sper să treacă peste acest incident, eu am încredere în el ca prieten şi antrenor şi sper să reuşească să facă rezultate bune la Astra. Ana şi Dan au construit mult împreună. Au trecut prin bune şi rele şi au reuşit mereu. Toate trec în viaţă. Pe Ana o ştim toţi. O fire rebelă şi vulcanică, foarte puternică din toate punctele de vedere”, a spus Laurenţiu Reghecampf, potrivit Cancan. 
 
Anamaria Prodan a declarat, de asemenea, că şi-a dorit să fie în centrul atenţiei în ziua în care a câştigat Halep. ”De ce băgaţi în seamă tot? Vă rog, lăsaţi-mă! Am vorbit de nişte jucatori. Nu mă interesează ce apare în presă. Eu sunt mai nervoasă şi vulcanică. La ce circ e în presa, iar sunt în prim-plan. Sunt obişnuită să fiu nr. 1 în presă şi în sport şi am simţit că îmi ia faţa Halep. M-am gândit să scrie presa numai de mine în ziua în care a câştigat ea Wimbledon-ul… glumesc… Am avut o discuţie despre două transferuri mai nereuşite. Atât. Nimic mai mult”.
 
De asemenea, impresara a oferit noi explicaţii în cadrul emisiunii GSP Live: ”A fost o reacţie copilărească. Greşeala mea e că reacţionez la impuls. A fost o discuţie despre două transferuri nereuşite. M-am enervat foarte tare şi m-am aprins. Dan niciodată nu ar da într-o femeie, de asta nu a ripostat.
 
Astea sunt nişte prejudecăţi şi nişte prostii. Nu se aştepta să am o asemenea reacţie. E greşeala mea, mi-o asum. Nu trebuia să fac asta, indiferent de câţi nervi aş fi avut. Am de lucrat la asta.
 
Nu ştiu de ce s-a înverşunat toată lumea. Toată lumea, în loc să vorbească despre Halep, vorbea despre mine. A fost o prostie. Simona scrisese istorie pentru România! Nu este o mândrie pentru mine sau pentru noi ca popor că am rivalizat cu aşa ceva”, a declarat Anamaria Prodan la GSP Live.
 
Anamaria Prodan este căsătorită cu antrenorul Laurenţiu Reghecampf, dar s-a tot speculat că prezentatoarea "Gospodar fără pereche" (Pro TV) ar avea o legătură foarte apropiată cu Dan Alexa, relaţie negată atât de impresară, cât şi de antrenorul Astra Giurgiu.